fbpx

Pokoli divat

A Hells Angels halálfej motívuma a nemrég elhunyt Alexander McQueent is megihlette.

A híres tervező ruhát, táskát valamint apró kiegészítőket is tervezett a legendás banda egyik védjegyének számtó motívummal. A divat hű követői pedig boldogan csaptak le a nem mindennapi darabokra a Saksban, és a Zappos.com-on.

A Hells Angels azonban akaratán kívül tört be a divat világába.Így nem meglepő, ha az „angyalok” kicsit sem osztoztak a divatőrültek örömében. A jellegzetes halálfej motívum ugyanis hivatalosan is a klub egyik védjegye. A motívum engedély nélküli felhasználása miatt október végén keresetet nyújtottak be a forgalmazó cégek ellen.

Mind a Saks, mind a Zappos igyekszik elkerülni a pert, és az azzal járó hangos felhajtást, így egy héttel a perirat benyújtása után találkozóra hívták a klubot. Mindkét cég felajánlotta, hogy a jelenlegi készletet teljes egészében megsemmisítik, valamint visszahívnak minden már eladott darabot is.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x