EseményekHírekMotorkiállítás

Paul Teutul Sr. és fia voltak a 2017-es Moto Bike Expo sztárjai

teutul mbe 1A fagyos télben az európai motorrajongók és motoros cégek január 20-22. között összejöttek egy kis tavaszváró találkozóra. Az olaszországi Veronában megrendezett motoros hétvégén mindenki találkozhatott kedvenc motoros arcaival és motorjával.

A Moto Bike Expo téli hétvégéi mindig is fontos és kiemelkedő mozzanatai voltak a motoros életnek, ahol a kétkerekűeket imádók gyűlhettek össze. A hagyomány idén is folytatódott. A motorépítők leghíresebbjei továbbra is a MBE-t választották arra, hogy az olasz közönséggel találkozhassanak. A 2017-es MBE Francesco Agnoletto és Paola Somma szervezésének köszönhetően idén is nagy neveket vonultat fel.

A hírességek közé tartozott idén Paul Teutul Sr. és a szintén az Orange County Choppers-ből ismert fia, Mikey is. Apa és fia itt mutatta be a nevükkel fémjelzett ruházati termékeket, melyeket az angliai Burning Rubber UK Limited nevű céggel egyetemben dobtak piacra. A hírhedt-híres motorépítők találkozhattak olasz rajongóikkal, és többek között autogramosztással is kedveskedtek nekik.

Az öreg Teutul egyedi motorjairól elhíresült cégét 1999-ben alapította, melyet számos televíziós műsorban, így többek között az “American Chopper” címmel bemutatott reality sorozatban is megismerhetett a nagyvilág. A műsort 2002-ben a Discovery csatornán lehetett először látni. Az OCC a televíziós szereplések révén rengeteg ember számára bemutathatta az épített motorok világát, és azt, hogy milyen csodákat tudnak művelni egy-egy átépítés során.

Az OCC csapat munkájával és egyediségével hamar belopta magát a rajongók szívébe, és egy igazi OCC mániát indított el. A családi vállalkozásról szóló, olykor nagyon vad és realisztikus sztori láttán olyan történetek tárultak a nézők elé, melyekben mindig új tervek valósultak meg és különleges technikai megoldások születtek az elégedett és igényes megrendelők nagy örömére.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorépítő valóságshow-sztárok így hamar közismert figurák lettek, ami nem szokatlan, ha valaki sokat szerepel a képernyőn. Az, hogy mindenki az OCC-ről beszélt, épített motorjaik sikerei mellett jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy egy igazi márkává, védjeggyé váljon a nevük. Filmsztároktól, sportolóktól, multinacionális cégektől kezdve egészen a Hard Rock Cafe-ig a Teutul családnak hosszú listája van a világszerte megtalálható ügyfeleikről.

Január harmadik hétvégéjén az idősebb Paul Teutul és Mikey megjelenése kellőképp felpörgette a három napos veronai bulit. Aki ott lehetett, annak a számára az élmény felejthetetlen volt.

orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9orange country choppers motor bike expo 9

Mentés

Mentés

Mentés

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük