fbpx

Patinás endurokat lovasítottak meg Keith Richards garázsából

keith richards ellopott motorjai 01Az örökéletű Rolling Stones gitárosa, Keith Richards sok káros, és kevésbé káros szenvedélye közé tartozik a motorok szeretete is. 

Különösképpen a terepmotorok iránti vonzalmát mutatja az, hogy több régi, illetve újabb enduro szerepel gyűjteményében. Ezek közül néhánynak lába kélt akaratán kívül.

A angliai West Wittering-ben található, Redlands nevű ingatlanán található garázsból egyszerre hat motorjának veszett nyoma. Az eset még február 25.-én történt, sötétedés után. Egy fehér, veterán 1981-es KTM 495, egy piros, szintén 1981-es Maico 490, egy szintén piros 1977-es Maico 400, egy 2011-es Husaberg 390, egy 2013 Beta 300 Evo, és egy szintén fiatalabb GasGas 300 enduro az, ami eltűnt a gyűjteményből.

A rendőrség gőzerővel keresi a motorokat, de minden bizonnyal a 75 éves sztár nem fog a kardjába dőlni a veszteség miatt. Sok mindent túlélt már, nem épp ez a rablás teszi majd őt tönkre. Még az is csoda, hogy annyi drogozással töltött idő után egyáltalán még életben van. Ő az élő példája annak, hogy a rock ’n’ roll konzervál.

keith richards ellopott motorjai 02keith richards ellopott motorjai 02keith richards ellopott motorjai 02

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x