fbpx

Pálinkás Rita tetováló

Hogy állsz a nonfiguratív tetkókkal?

− Az a tapasztalatom ezekkel, hogy általában az emberek nagy része megbánja őket. Azt szokták mondani, amikor megkérdezem, miért pont nonfi, hogy mindegy, csak tetkó legyen… De azért igyekszem rábeszélni őket olyan dologra, ami jelent is valamit a számukra.

Pontosan ez lenne a lényege a tetoválásnak!

− Ezzel együtt kell élni, lehetőleg nagyon sokáig, ezért nem mindegy, ha az ember magára néz, meg tudja-e mondani, miért készült rá a minta. Ezért szeretek emléktetoválásokat varrni.

Volt, amire azt mondtad, hogy „na, ezt nem”?

− Történt olyan, hogy eljött hozzám egy házaspár. A férj mondta meg, hogy milyen minta legyen a feleségén, és nem kicsiben, nem is akárhol. Nagyon erőszakos volt a férfi, és láttam a nőn, hogy nem akarja a nem mindennapi, óriási méretű feliratot a mellkasára, csak fél megmondani.

Erre mondják, hogy „nagy az Isten állatkertje”…

− A fiatalokkal is el szokott szaladni a ló. Amikor bejött a Miami Ink, akkor Kat von D arcán a csillagok sok embert megmozgattak. Mondtam a tizenkilenc éves lánynak, hogy ennyi idősen meggondolatlan lépés. Figyelembe kell venni az iskolát, a munkahelyet. Sajnos van ahol, előfeltétel, hogy ne legyen az ember tetovált.

Na igen! Ha csak nem vág a szakmájába, az életmódjába a tetoválás, mint Neked.

− Nagyon sok problémát okozott ez a hétköznapokban…

Komolyan?!

− Például az óvodakeresésnél. Ekkor jöttem rá, mennyire nem toleránsak az emberek. Volt egy olyan ovi, ahová beteg- és egészséges gyerekek jártak együtt. Pontosan azért, hogy toleranciára neveljék őket. Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy itt arra tanítják a gyerekemet, hogyan segítsen másokon. Nos, itt nem álltak velem szóba, mert tetovált vagyok. A terhes-gondozáson, a kismama üzletben is kaptam néhány kellemetlen megjegyzést. „Kismama nem jár feketében, mert a rózsaszín a divat…” Ránézésből ítélnek az emberek. Abszolút nem érdekli őket, hogy egyáltalán meg tudok-e szólalni értelmesen.

Sajnos az a baj, hogy ez van mindenhol! Amúgy mik a jövőbeni terveid?

− Keresem az utam, hogy olyan irányba tudjak fejlődni, ami igazán Én vagyok. Ki szeretném hozni magamból a legtöbbet! A legnagyobb problémám az elején a lassúság volt. Most már azért gyorsabban dolgozom, de sokszor még túl óvatosan. Főleg az olyan vendégeknél, akik nagyon érzékenyen reagálnak. Mindenesetre, ez tipikusan az a munka, ahol nyolcvan évesen is tud újat tanulni az ember.palinkas rita tetovalo 16palinkas rita tetovalo 3palinkas rita tetovalo 4palinkas rita tetovalo 6

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x