fbpx

Okkult Királynő

altA rock lady-k sorában Lee Aaron is maradandó nyomot hagyott a vad, őrült heavy metal világában.

A csinos lány Doro Pesch-hez és Lita Fordhoz hasonlóan, a dalszövegeiben, a színpadi megjelenésében, a nyers szexualitást helyezte előtérbe a szerelemmel szemben.

Az okkultizmushoz való vonzódása, ragaszkodása tette híressé, mint ahogyan „kolléganőit” is. Húsz évesen már az OUI pornográf magazin címlapján találta magát az első albumának köszönhetően. Vagyis inkább a videoklip miatt, ami az Under Your Spell című nótához készült, melyben Lee egy szexista fotómodellt játszik.

De, azért nagy árat kellett fizetnie a hölgynek, ugyanis egy majdnem halálos balesetet élt túl, melynek következtében arcsérülést és orrcsonttörést szenvedett a tizenhét éves lány. A műtétek után maradt az éneklésnél, ugyanis előtte szaxofonozott is egy rock bandában.

A Metal Lady 1962. július 21-én született Belleville-ben, Ontarioban. Már öt éves korában színpadon állt, egy musical-ben énekelt. Tiniként már kereste a lehetőségeket, s ekkor talált rá a rock együttesre, melyben énekes/szaxofonos szerepet vállalt.

Miután olyan nagy sikere lett Aaron első albumának, és a szexfotózásnak, sorra jelentette meg a lemezeit. A dalok középpontjában a gonosz és a szexualitás állt.

Olyannyira beindult a szekér, hogy húsz alkalommal turnézta végig Európát a Metal Királynő, és odavoltak a lemezeiért. Az albumok borítóin az énekesnő szerepelt, különféle erotikus pózokban.

Mint minden csoda, ez sem tartott örökké… Lee-nek a kilencvenes évek közepén kezdett leáldozni a csillaga, mely a 2preciious albumnak volt köszönhető. Ekkor átlépett bizonyos határokat, és a rajongók körében sem fogadta ováció ezt a lemezt. A Black Metal Jesus című dalában például arról énekel, hogy a Black Metal Jesus csaja akar lenni, és ő a drog, amire mindig is várt…

A bukás után majd csak az új évezredben jelent meg albuma, de ezek a depresszív dalok inkább jazz-es, blues-os formát öltöttek. Közben férjhez ment a vad rock lady, és szült két gyermeket.

Úgy tűnik, lecsihadt az egykori őrült nőszemély, de azért nagy bulikat és élményeket köszönhetnek neki a rajongók, akik fénykorában látták és hallották.altaltaltaltaltalt

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x