EseményekHírekMotoros találkozó

Nyerj kétszemélyes napijegyet a húszadik Open Road Festre! – Megvan a nyertes!

open road fest 2019 1Három hét múlva nyitja kapuit a jubileumi Harley-Davidson találkozó Alsóörsön, és ha szerencsés vagy, te is ott lehetsz a kedvenc koncerteden.

Évszázadnyi minőségi zene és önfeledt életigenlés – erre készülhetünk a Harley-Davidson Open Road Festen. A szülinapi bulisorozatnak is beillő alkalom ugyanis összesen 100 év ünnepe lesz, hiszen a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok.

A hazai rock szcéna színe java megfordul június 5-9. között Alsóörsön. A Europe mellett érkezik a 30 éve dübörgő Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol feat Karácsony James (LGT), a Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola és a 10 éves zenekara, és az idén 40 éves fennállásukat ünneplő legendák is színpadra lépnek.

A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra. Pataky Attila egyik kedvenc története például épp a 60. születésnapjához kötődik, amelyet igazi rockerhez méltóan barátai, némi alkohol és néhány csinos táncos lány körében ünnepelt:

open road fest 2019 2“Éjfél után kiültettek egy székre, hogy most jönnek a meglepetés csajok és így is lett, majd egy hatalmas dobozt toltak be, amiből kiugrott még egy lány, aki elkezdett felém araszolni. Alig vártam, hogy közel érjen, amikor belém fúródott a tekintete én pedig tudtam, hogy ismerem. Orsi volt, a feleségem! Ennél nagyobb meglepetés nem érhetett volna.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A jubileumi menüt hazánk legkiválóbb tribute bandái, az ACid/DC, Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose egészítik ki. Könnyed desszertként pedig blues formációk előadását fogyaszthatjuk. A teljes line-up már elérhető a honlapon, érdemes hangolódni!

open road fest 2019 3Úgy érzed, megjött akedved egy jó kis rock bulihoz?

Akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni 2019. május 31-ig az alábbi linken, hogy részt vegyél játékunkban. Ha szerencsés vagy, te lehetsz az, aki kétszemélyes napijegyet nyer a XX. Open Road Festre. A nyereményedet e-mailben, pdf formátumban fogjuk elküldeni, hogy Alsóörsön a bejáratnál karszalagra cserélhesd majd.

{module 2019-es Open Road Fest gomb}

open road fest 2019 4Ha már ott vagy az Open Road Festen, még egy esélyed nyílik a nyerésre, ugyanis idén is egy Harley-Davidson motorkerékpárt sorsolnak ki azok között, akik részt vesznek a játékban. Regisztrálni itt tudsz.

20. Harley-Davidson Open Road Fest – 2019.06.5-9., Alsóörs

open road fest 2019 5

Ha úgy érzed, nem bírod ki három hétig Harley-Davidsonok és motorok nélkül, akkor téged vár most hétvégén, 2019. május 18-án a Brotherhood HDC Hungary Harley-Davidson Goldrex baráti találkozó Nyíregyházán. Azok között, akik a Harley-Davidson Goldrex üzletében regisztrálnak, egy 30 000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolnak ki. Kattints erre a linkre a részletekért!

goldrex talalkozo

 

Frissítés! Megvan a nyertes!

2019. június 1-én kisorsoltuk a nyertest, aki Balogh István lett. Gratulálunk neki és partnerének. A karszalagra váltható vouchert emailben juttattuk el hozzá. Jó szórakozást kívánok nekik és mindenkinek, aki ott lesz.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük