EseményekHírekMotoros találkozó

Nyerj belépőjegyet a 19. Siroki Bike Weekre!

sirok bike week 2018Az évtizetedes hagyomány szerint idén is július utolsó hétvégéjén rendezi meg a Stray Dogs MC a siroki motoros találkozót.

Aki rendszeresen jár Sirokra a motoros találkozóra, az valószínűleg ki nem hagyná, aki pedig még nem volt, de már hallott róla, el sem tudja képzelni, hogy mekkora hepaj van a siroki Kút völgyben ez alatt az egy hát alatt. Ilyet máshol nem lehet tapasztalni. A hely egyedi fekvése, a völgy sajátos hangulata és az itt összegyűlő rengeteg vidám motoros garancia a jó bulira.

Ebben az évben július 25-29. között kerül megrendezésre az egyik legnagyobb, magyar motoros fesztivál a siroki Bike Week. A Stray Dogs MC tagjai immár 19. alkalommal rendezik meg ezt a bulit, amit egyszer minden motorosnak látnia kell. Ha még nem voltál, itt az alkalom, hogy a Csajokamotoron.hu segítségével megnyert a belépőjegyedet.

Idén is két darab hetijegyet sorsolunk ki, egyenként 8000 Ft értékben a siroki találkozóra. Nem kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintva regisztrálni legkésőbb 2018. június 22-ig. A nyerteseket július 23-án értesítjük a nyereményről, a belépőjüket pedig a buli helyszínén, a bejáratnál, a nevük bemondásával vehetik majd át.

{module Sirok 2018 gomb}

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Siroki Bike Weekről minden további információt megtalálsz a www.bikeweeksirok.hu oldalon vagy a buli facebook oldalán.

Sok sikert a játékhoz!

sirok bike week program

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük