Hírek

Nem a Hungaroringen lesz

Rrace Mono DemonstráióA Hungaroring vezetésének vétója folytán mégsem látnak szívesen minket a ring területén, ezért a szervezők kénytelenek a demonstráció helyszínét megváltoztatni.

Nincs lehetőségem bővebben kommentálni, de nem nehéz a háttérben húzódó szándékokra következtetni. A tegnapi nap folyamán a Gödöllői rendőrkapitányság egy-két napja megbízott vezetője közölte velem, hogy információja szerint – személyesen tájékozódott az illetőnél – a Hungaroring Zrt. vezérigazgatója hallani sem akar arról, hogy az RRACE idei rendezvényének gyülekezője a ring területén legyen. Indoka, hogy a Hungaroring Zrt. állami tulajdonú cég, és nem kívánatos e védet márkanevet „kormányellenes tüntetésekkel” kapcsolatba hozni….
…no comment!

Ezért az Rrace Mono motoros érdekvédelmi szervezet az alábbi gyors közleményt adja ki:

VÁLTOZÁS A MOTOROS DEMONSTRÁCIÓ HELYSZÍNÉBEN!

2007. szeptember 22-én a Dózsa György úton, a tavalyi demonstráció helyszínén várunk mindenkit 12.00 és 14.30 között.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Megközelítés csak a Dózsa Gy. útról a Thököly út felől, illetve az Ajtósi Dürer sor felől lehetséges, itt lesz csak beléptető kapu! 15-16 óra között zajlik a demonstráció hivatalos része, majd lassú motoros felvonulással a városban ér véget a rendezvény.

Beléptetéskor, minden motoros emlék-karszalagot kap, így pontos részvételi adattal tudunk majd szolgálni. Lehetőség nyílik a szervezet támogatására is támogatói karszalag vásárlásával. (Ezt a tavalyi támogatói gyűjtőláda és emléktárgy postázás kiváltására találtuk ki) További részletek itt az oldalon.

Tollat a kérdőívek kitöltéséhez és aláíráshoz hozzatok magatokkal!

SZÉLES UTAT!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük