Hírek

Szerelem első váltásra

kovnik877Kovács Niki, egyetlen női motorosunk, aki Európa bajnokságon pontszerző volt, illetve lehetőséget kapott a világbajnoki bemutatkozásra, új támogatóra talált!

A szponzoráció tárgya nem más, mint egy csodaszép 1.2-es Skoda Fábia Ambiente, melyet Niki egyelőre egy évig használhat. A Mentes és Társai Kft. ezzel szeretné segíteni eddigi legeredményesebb női motorversenyzőnket.

„Nagyon köszönöm a bizalmat és ezt a remek autót. Elég sokat autózom a hétköznapokon, és előfordul, hogy a versenyekre is személyautóval utazom. Sokkal kényelmesebb egy ilyen autóban eltölteni ezt a nem kevés időt. Ami elsőre belopta magát a szívembe, az a por- és pollenszűrős klímaberendezés, ami az allergiámnak és az asztmámnak egy hatalmas áldás. Persze rengeteg más tulajdonsága is van, ami egyből elvarázsolt, ráadásul ezek nagy része az alapfelszereltség része. Nemcsak a szlogen mondatja velem, de tényleg rögtön szerelmese lettem az új Fábiának.”

 

Aki kíváncsi az autóra, meg persze Nikire, az látogasson ki ezen a héten (szeptember 14 16. között) a BNV-re, ahol az őszi kiállítások egyike az I. Női Autószalon lesz a „B” pavilonban. A Nő 2007. – I. Női Autószalon és életmód kiállítás egy új kezdeményezés, mely kimondottan a hölgyeket célozza meg.

Az autók mellett kozmetikum, ruha, divat, ékszer, életstílus, gyerek-kismama témakörökben is lesznek kiállítók. Nikivel a 11/e standon találkozhattok. Szintén náluk láthatjátok majd a CarWellness System Swarowski kristályokból készített autó- és motorékszereit, valamint a Hungaroring Minimotoros Iskola is ugyanitt várja az érdeklődőket, jelentkezőket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Aki nem tud kilátogatni a hétvégi kiállításra, csütörtökön az Esti Showderben is láthatja Nikit, aki Fábry Sándor egyik vendége lesz a szezon első adásában, mint a legszexisebb sportolólányok egyike. Reméljük, a sok szereplés további cégek érdeklődését is felkelti majd, akik anyagilag is tudják segíteni Nikit a jövőben.

„Sajnos az idei évem nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Egy korábbi szponzorom időn túli (egyébként sem túl korrekt) visszalépése miatt öt verseny után elfogyott a pénz. Márpedig ezt a sportot csak erős anyagi háttérrel lehet művelni. Jövőre a Spanyol és a Német Bajnokságon való részvétel a cél, illetve egy 250 cm3-es motoron is szeretném kipróbálni magam. Ehhez keresek már most támogatókat, mecénásokat.”kovnik891kovnik895

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük