CsajokHírekMotoros divat

Neked hogy tetszik a Forma Phantomok új generációja?

Forma Phantom Motoros csizmaAz olasz Forma motoros csizmák gyártója szerint az új “Phantom” és “Phantom Flow” versenycipője egy vadonatúj közúti csizma, amelyet a Forma saját K+F részlege tervezett, és amelyet “a legjobb profi versenyzők javaslataira és észrevételeire hallgatva” fejlesztettek ki.

“Vonzó formája megfelel az egyre figyelmesebb, folyamatos innovációt kereső célpiac igényeinek. A fejlett műszaki jellemzők, mint a mikroszálak, a személyre szabott, kettős sűrűségű gumitalp, a titán koptatók elöl, oldalt és hátul, a légbeömlők, a sarokba épített lengéscsillapító betét és a hátsó csigolyarendszer ellenőrzött hajlítást és csavarodást biztosít, így a ‘Phantom’ kategóriájának egyik legjobb bakancsa”. A ‘Phantom Flow’ ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a ‘Phantom’, csak a mikroszálak más összetételével.

A hátsó részen található Vertebra Flex System (VFS) lehetővé teszi a hajlítást. Ez egy dupla forgáspontos rendszerrel van beépítve, és lehetővé teszi, hogy a bakancs négy különböző irányba mozogjon – két forgáspont van a boka területén és további kettő a vádli hátsó részén. “A rendszert úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a motorosnak, és baleset esetén elkerülje a szokatlan torzulásokat”.

A Forma új motoros csizmáinak további jellemzői közé tartozik az ergonomikusan formázott és ütéscsillapító PU anyag, a belső rögzítő rendszer dupla habszivacs párnázással és a sarokrész körüli speciális párnázással, míg a dupla sűrűségű gumitalp nagyobb kopásállóságot biztosít, miközben növeli a tapadást. A lábbeli kifejezetten az új és agresszívabb vezetési stílusoknak megfelelően lett kialakítva, amelyeknél a lábfej fékezéskor/kanyarodáskor az aszfaltra kerül.

Forma Phantom Flow Motoros csizma

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új koptatók, a sarokvédő és az oldalsó betét titánból készült.

“Azért döntöttünk ezen területek esetében e különleges anyag mellett, mert:

  1. a külső lábujjrészen a titán kisebb súrlódást okoz, és kevésbé hajlamos a kopásra;
  2. az oldalsó betét jobb védelmet nyújt baleset esetén;
  3. a sarokfedél jobb védelmet garantál, és egy ütéscsillapító betét alatt is megbújik, amely segít az ütés erejének újraelosztásában az egész bakancson, nem pedig csak egy ponton, így csökkentve a sérüléseket”.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük