fbpx

Néhai apjának motoros kesztyűjében ringatózó csecsemő fotója járta be a Facebook-ot

baby photo 1Aubrey születése előtt egy hónappal veszítette el édesapját, Hectort, akit egy barátnak hitt ismerőse lőtt le.

 

Hector nagy szenvedélye volt a motorozás. Mikor motorra pattant, soha nem feledkezett meg a biztonságról sem, így minden egyes útján használt motoros védőfelszereléseket. Mindig biztonságban akarta érezni magát motorozáskor, különösen akkor, amikor már lánya születését várta. Sajnos, már nem érhette meg azt a napot, amikor karjaiba vehette volna gyermekét.

A tragédia után a kis Aubrey anyja, Kathryn elhatározta, hogy elhunyt férje motoros cuccaival készíttet képet az apa nélkül maradt kislányáról. A rövid idő alatt népszerűvé vált fotón Aubrey egy rózsaszínű takaróban látható, amint apja motoros kesztyűinek egyik darabja a feje alatt, a másik pedig az oldalán veszi körül úgy, mintha Hector tartaná kezeiben.

Aubrey a fotón kedvesen mosolyog álmában. Azt mondják, ha a babák alvás közben mosolyognak, akkor az angyalok beszélnek hozzájuk. Remélhetőleg, ez valóban így van, és Hector is szólhat ilyen formán lányához.

Az egyedül maradt baba és anyja súlyos anyagi problémákkal küzdenek. Hogy segítsen rajtuk, a család egyik barátja elindított egy internetes oldat, melytől azt remélik, hogy a támogatók segítségének köszönhetően talpra tudnak állni, és a jövőbéli segítségre is számíthatnak majd.

Kathryn és Hector házasságkötésükkel kapcsolatos titkos terve sem jött össze a tragédia miatt. Azt szerették volna, ha a neves esemény lányuk születése előtt egy héttel tarthatják meg.
Mivel a Hector halála előtt még nem történt meg a házasságkötés, Kathryn nem vált özvegy státuszúvá, így nem jogosultak állami ellátásra, támogatásra. Ebben az állapotban a hajadon anyuka és kislánya nem kaphat anyagi támogatást költségeik fedezésére. Kathryn a magas bírósági költségek ellenére is igyekszik bebizonyítani Hector apaságát.

A floridai törvények szerint, ha a világra jött gyermek apja annak születésekor már nem él, neve nem szerepelhet a születési anyakönyvi kivonaton, mivel azt a szabályok szerint személyesen kellene aláírnia. Ahhoz, hogy Aubrey és anyja támogatást kaphasson, bizonyítaniuk kell DNS és apasági tesztekkel azt, hogy Hector a kislány apja, és csak ezek után kaphatják meg a támogatást.

Kathryn, Aubrey és családjuk nagyon hálásak a GoFundMe.com oldalon összejött adományozók segítségének. Terveik szerint az így befolyó összegeket teljes mértékben Aubrey gondozására fordítják majd a jövőben is.

Mióta Kim Stone fotográfus a nem mindennapi képet publikálta a Facebook-on, több mint 328 000 alkalommal osztották meg azt, melynek köszönhetően a támogatók száma is jelentősen nőni fog.baby photo 2baby photo 3

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x