fbpx
HírekMotorokMotorozás

Motorosok támadták meg az Arsenal két labdarúgóját

sead kolasinac and mesut ozilLondonban egy motoros bűnözőkből álló banda támadta meg az Arsenal két játékosát, Mesut Ozilt és Sead Kolasinac-ot, akik egy Mercedesben utaztak, de egyikük felvette velük a harcot.

A BBC híradásai alapján az derült ki, hogy az Arsenal két labdarúgója, a német válogatott Mesut Ozil és a bosnyák Sead Kolasinac éppen Londonban voltak úton autójukban, amikor megtámadták őket.

A motoros rablók célja az volt, hogy megszerezzék a Mercedes-t. A Platts Lane-en álltak meg, s az alábbi videon is látszik, hogy Kolasinac megkergette őket.

Az elkövetőknél fegyverek, többek között kések voltak, de a két focista sikeresen megúszta a támadást.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint: „Bejelentés érkezett a rendőrségre, ami szerint egy motoros rablóbanda megpróbált kirabolni egy autóját vezető férfit. A sofőr és az autóban utazó másik személy sértetlenül el tudott menekülni, majd a Golders Greenben található egyik étteremből léptek kapcsolatba telefonon a rendőrséggel.”

Az Arsenal is megszólalt az ügy kapcsán, s megnyugtatták a rajongókat, hogy játékosaik jól vannak. Kolasinac-ot annyira felháborította a támadás, hogy ugyebár ki is ugrott a kocsiból, hogy szembe szálljon a bűnözőkkel.

Az ügyben egyelőre nem történt letartóztatás, hiszen a támadók jól elrejtették arcukat a bukósisak mögé.

Forrás: index.hu
Fotó: talkSPORT

Hogy milyen a motorosok szempontjából a közbiztonság Londonban, arról Dawn is írt már. Olvasd el itt!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x