CsajokMotoros divat

Motoros szemüveg, ami megkönnyíti az életed

motoflywear sunglassesA magyar találmány prototípusai már bizonyítottak, a csapat most a sorozatgyártáshoz szeretné összegyűjteni a kezdőtőkét a közösségi finanszírozási oldalon: elindult a MotoFly Wear kickstarter kampánya.

 

A MotoFly Wear prototípusaival márciusban találkozhattak először az érdeklődők a Budapest Motor Fesztiválon, ahol szinte folyamatosan tele volt a stand. Ebből is látszott: a hiánypótló találmányra nagy szükség van, sokakat érdekelnek a motoros szemüvegek.

A kiállításon azonban még csak a mintapéldányokat lehetett kipróbálni, hiszen a csapat célja az volt, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek, és ezek alapján teljesen a felhasználók igényeire szabják a szemüvegeket. A kapott véleményeket figyelembe véve finomítottak a koncepción, és ha a Kickstarteren sikerül összegyűjteni a tervezett 65.000 eurót, akkor hamarosan indulhat a sorozatgyártás!

Mitől más a MotoFly Wear szemüveg?

A legtöbb szemüveg és napszemüveg szára a bukósisak alatt nagyon nyomja a motoros halántékát, ráadásul a rezgés hatására könnyen elmozdul, vagy lecsúszik viselőjének orrán, ami hosszú távon nem csupán kellemetlen, de veszélyes is lehet. Ennek a problémának a megoldására született a MotoFly Wear szemüveg- és napszemüveg család, ami számtalan speciális fejlesztéssel teszi lehetővé, hogy a motorozás végre színtiszta élmény lehessen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A csökkentett szárhossz, megnövelt szárfelület és a légpárnás orrtámasz gondoskodnak arról, hogy a szemüveg kényelmes és biztonságos legyen, a cserélhető szárak és a cserélhető lencsék pedig a praktikumért felelnek: a szemüveg egy mozdulattal átalakítható motorosból utcai szemüveggé, vagy optikai szemüvegből napszemüveggé.

MotoFly Wear a Kickstarteren

A Kickstarter kampányon belül már 6 modellből válogathatnak a vásárlók, a női- és férfi szemüvegek, illetve napszemüvegek egyaránt megvásárolhatóak lesznek az oldalon. A kisebb összegű támogatásokat apróbb ajándékokkal hálálja meg a MotoFly Wear csapat. A Kickstarter szabályainak megfelelően a sorozatgyártás és a postázás akkor kezdődik, amikor összegyűlt a célul kitűzött összeg, ezért a szemüvegekre még várni kell egy kicsit, de megéri, hiszen még így is jóval kedvezőbb áron juthatnak hozzá az első vásárlók, mint később, a bolti értékesítés során.

A kampány április 20-tól érhető el ITT.

alpha-sun -sunglasses-with-yellow-lenses-motofly-wearmotofly-wear-change-templemotoflywear-glasses-and-sunglasses-for-motorcyclistmotoflywear-sunglasses-pack

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük