HírekMotorokMotorozás

Motoros sodort el a zebrán egy babakocsit

lengyelorszag motoros gazolas babakocsiA lengyelországi Lubinban a gyalogosátkelőhelyen szabályosan áthaladó nagymamát, aki éppen négy hónapos unokáját tolta, elsodorta egy motoros.

Szerencsére, a piros jelzésnél éppen álló autóban volt fedélzeti kamera, ami felvette az esetet, s így a motorost is felelősségre tudta vonni a rendőrség a későbbiekben, hiszen meg sem állt.

A 78 éves nagymama teljesen szabályosan közlekedett, maga előtt tolva a pár hónapos kicsi unokáját, s pár lépés után történt a majdnem tragédiába torkolló eset.

Látható, hogy igazából még csak nem is centimétereken, hanem millimétereken múlott a kicsi élete, hiszen a motoros lendülete sodorta el a mamát és a babakocsit.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A történtek azért is bicskanyitogatóak, mert a versenymotorral száguldozó férfi simán továbbhajtott, vissza sem nézett, megölte-e a kicsit és a nagyit.

Intő jelként szolgálhatott volna a motoros számára, hogy az úttest jobb oldalán megállt az autós, tehát le kellett volna esnie: piros jelzés van.

Hatalmas szerencse volt, hogy egyetlen karcolás nélkül megúszták a dolgot az érintettek, s ha nincs a kocsiban fedélzeti kamera, sosem kapják el a fickót, akiről kiderült, egy 26 éves helyi lakos, akinek még jogosítványa sem volt.

Az ellene induló eljárás során, amennyiben sikerül végigvinni, akkor 3 évre eltiltják a járművezetéstől, illetve körülbelül 380 ezer forintnyi bírságot kap.

Forrás, fotó: vezess.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük