fbpx

Motoros Farsangi mulatság 2013

CsaM Farsang 2013Hol is kezdjem?! Talán ott, hogy idén olyan jól sikerültek a jelmezek, hogy volt akit meg sem ismertem…

A tavalyi évben, 2012-ben elindult a motoros körünkben egy jó kis szokás: Farsangoljunk. Az ötletgazda Ancsy a Száguldó Angyalok alapítója, de természetesen a Csajok a motoron tagjai sem zárkóztak el a dologtól, és a WIMA Hungary tagjai sem. Míg a tavalyi évben többen vettek részt Angyaloktól, idén mi Csamosok növeltük a létszámot. Igaz ez egy ideig nem is derült ki, mert olyan jól sikerültek a jelmezek, hogy volt akit meg sem ismertünk!

Bár a programkiírásban a Karib Tenger Kalózait adta meg Ancsy a jelmezek fő témájaként, végül igen változatosra sikerültek a kosztümök. Volt például egy “hihetetlen család” épp Ancsyék személyében, ugyanis végül ők is megjelentek a legkisebb családtaggal, a három és fél hónapos Gergővel együtt. Mint vörös hajú kalózlány nem mertem a gyereket riogatni…

Mikor megjelent Ampercicc és párja meg sem ismertem őket. Talpig feketében, mint a zombik, illetve NaNa szavaival élve, mint darkos páros érkeztek a Joiner’s Pubba. Nagyon jól néztek ki, de közölték, hogy a gyerekhez nem mennek közelebb, hiszen fantasztikusan ijesztően néztek ki!

Aztán megjelent egy úttörő is teljes retro szerelésben, és sorban kezdet szivárogni a sok jelmezes. Megérkezett a tavalyi bajnok, Jack Sparrow is, aki ismét lehorgonyzott nálunk, és utána érkezett még több kalóz és kalózlány is.

Aztán jött Birge rockabilly szerkóban, grease stílusban, kedves párja depechmódosnak tűnt (igaz a fekete mint szín hiányzott a ruházatából), de kiderült, hogy valójában punknak készült. Pierrot a konyhatündérrel vonult be, de volt pöttyös kendős kalózlány a “szöszi”, na meg volt egy zöld hajú egykerekű biciklis (tescos kalóz) egy döglött gumicsirkével a vállán.

És ha ez nem lenne elég, Mina Varázslónő egy Hajóskapitánnyal és két ördög lánnyal jelent meg, majd előkerült egy transzvesztita is, akiről később kiderült, hogy nem is fórumtag, csak bulit keresett a neten hétvégére, és a Google épp a mi bulinkat dobta ki. Egy nővérke kísérete erősítette a személyét.

Volt, aki civilen, csamos pólóban vette ki a részét a buliból, és voltak hétköznapi öltözetben szemlélődők, akik a jó hangulat és a fantasztikus jelmezek láttán megfogadták, hogy jövőre ők is beöltöznek. Az elmaradhatatlan fórumtag, ZP pedig megkapta, hogy legalább egy trapéznadrágot magára kaphatott volna, mert a haja tiszta szombat esti láznak megfelelően állt.

Szóval jelmezek sora villant, és hamarosan a jókedv és fergeteges hangulat is kialakult. Amint láttam a karaoke pultot is megtámadták a kalózok, és még 10 óra után is érkezett egy újabb csapat kalóz.

A jelmezversenyben az első helyen ismét Jack kapitány végzet. Ő volt az, aki elnyerte a WIMA pólót. Persze nem ő fogja hordani, lesz motoros hölgy, aki megkapja. Hamupipőke pólóval: akire illik az lesz a kapitány párja, szóval érdemes lesz nyitott szemmel járni nyáron a fesztiválokon! Második helyen a konyhatündérke végzet, a harmadik meg az ápolónő volt, aki mint kiderült sürgősen elment dalra fakadni – szóval a csamos webáruház kuponok is gazdára találtak.

Szóval az élmény és a hangulat is nagyszerű volt. Reméljük jövőre még több merész jelmezes motoros talál a Joiner’s-be! Azt gondolom, ez az a kör, akik befogadóak és nagyszerű hangulatot teremtve tudnak bulizni. Köszönet a megjelenteknek!

***

Ui: Bupu jövőre nem nevezhet ugyanezzel a jelmezzel, mert a fergeteges siker immár kétszeresen megvolt, sőt mellé párosult a hölgykoszorú is. Gratulálunk a verhetetlen bajnoknak!

Még több kép a galériában!

csam motoros farsang 2013 11csam motoros farsang 2013 22csam motoros farsang 2013 5csam motoros farsang 2013 81csam motoros farsang 2013 82csam motoros farsang 2013 45

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x