Hírek

Motoros Farsangi mulatság 2013

CsaM Farsang 2013Hol is kezdjem?! Talán ott, hogy idén olyan jól sikerültek a jelmezek, hogy volt akit meg sem ismertem…

A tavalyi évben, 2012-ben elindult a motoros körünkben egy jó kis szokás: Farsangoljunk. Az ötletgazda Ancsy a Száguldó Angyalok alapítója, de természetesen a Csajok a motoron tagjai sem zárkóztak el a dologtól, és a WIMA Hungary tagjai sem. Míg a tavalyi évben többen vettek részt Angyaloktól, idén mi Csamosok növeltük a létszámot. Igaz ez egy ideig nem is derült ki, mert olyan jól sikerültek a jelmezek, hogy volt akit meg sem ismertünk!

Bár a programkiírásban a Karib Tenger Kalózait adta meg Ancsy a jelmezek fő témájaként, végül igen változatosra sikerültek a kosztümök. Volt például egy “hihetetlen család” épp Ancsyék személyében, ugyanis végül ők is megjelentek a legkisebb családtaggal, a három és fél hónapos Gergővel együtt. Mint vörös hajú kalózlány nem mertem a gyereket riogatni…

Mikor megjelent Ampercicc és párja meg sem ismertem őket. Talpig feketében, mint a zombik, illetve NaNa szavaival élve, mint darkos páros érkeztek a Joiner’s Pubba. Nagyon jól néztek ki, de közölték, hogy a gyerekhez nem mennek közelebb, hiszen fantasztikusan ijesztően néztek ki!

Aztán megjelent egy úttörő is teljes retro szerelésben, és sorban kezdet szivárogni a sok jelmezes. Megérkezett a tavalyi bajnok, Jack Sparrow is, aki ismét lehorgonyzott nálunk, és utána érkezett még több kalóz és kalózlány is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Aztán jött Birge rockabilly szerkóban, grease stílusban, kedves párja depechmódosnak tűnt (igaz a fekete mint szín hiányzott a ruházatából), de kiderült, hogy valójában punknak készült. Pierrot a konyhatündérrel vonult be, de volt pöttyös kendős kalózlány a “szöszi”, na meg volt egy zöld hajú egykerekű biciklis (tescos kalóz) egy döglött gumicsirkével a vállán.

És ha ez nem lenne elég, Mina Varázslónő egy Hajóskapitánnyal és két ördög lánnyal jelent meg, majd előkerült egy transzvesztita is, akiről később kiderült, hogy nem is fórumtag, csak bulit keresett a neten hétvégére, és a Google épp a mi bulinkat dobta ki. Egy nővérke kísérete erősítette a személyét.

Volt, aki civilen, csamos pólóban vette ki a részét a buliból, és voltak hétköznapi öltözetben szemlélődők, akik a jó hangulat és a fantasztikus jelmezek láttán megfogadták, hogy jövőre ők is beöltöznek. Az elmaradhatatlan fórumtag, ZP pedig megkapta, hogy legalább egy trapéznadrágot magára kaphatott volna, mert a haja tiszta szombat esti láznak megfelelően állt.

Szóval jelmezek sora villant, és hamarosan a jókedv és fergeteges hangulat is kialakult. Amint láttam a karaoke pultot is megtámadták a kalózok, és még 10 óra után is érkezett egy újabb csapat kalóz.

A jelmezversenyben az első helyen ismét Jack kapitány végzet. Ő volt az, aki elnyerte a WIMA pólót. Persze nem ő fogja hordani, lesz motoros hölgy, aki megkapja. Hamupipőke pólóval: akire illik az lesz a kapitány párja, szóval érdemes lesz nyitott szemmel járni nyáron a fesztiválokon! Második helyen a konyhatündérke végzet, a harmadik meg az ápolónő volt, aki mint kiderült sürgősen elment dalra fakadni – szóval a csamos webáruház kuponok is gazdára találtak.

Szóval az élmény és a hangulat is nagyszerű volt. Reméljük jövőre még több merész jelmezes motoros talál a Joiner’s-be! Azt gondolom, ez az a kör, akik befogadóak és nagyszerű hangulatot teremtve tudnak bulizni. Köszönet a megjelenteknek!

***

Ui: Bupu jövőre nem nevezhet ugyanezzel a jelmezzel, mert a fergeteges siker immár kétszeresen megvolt, sőt mellé párosult a hölgykoszorú is. Gratulálunk a verhetetlen bajnoknak!

Még több kép a galériában!

csam motoros farsang 2013 11csam motoros farsang 2013 22csam motoros farsang 2013 5csam motoros farsang 2013 81csam motoros farsang 2013 82csam motoros farsang 2013 45

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük