Szezonnyitó Open Road Party

Szezonnyitó Open Road Party

Mikor

2024/04/20    
10:00 - 22:00

Hol

Harley-Davidson Bázis
Neszmélyi köz 3, Budapest

Esemény típusa

☀️ Megjelentek az első napsugarak és ez nem jelenthet mást, mint hogy hamarosan indul a szezon ‼️
Mi már nagyon várjuk a szezonnyitót, hogy végre felbőgjenek a motorok, méghozzá április 20-án 🏍️.
👉 Az esemény még különlegesebb lesz, mivel itt kerül megrendezésre a Légy a Tankcsapda élőzenekara – A Budapest Open Road Days első élő elődöntője 🎸.
Menetrend:
🔸10:00 – Kapunyitás
🔸11:45 – Köszöntő beszédek
🔸12:00 – Felvonuláshoz sorakozó
🔸12:30 – Indulás
🔸12:30-13:30 – Motoros felvonulás Bázis-Hősök tere-Bázis
🔸14:00 – Légy a Tankcsapda élőzenekara – Budapest Open Road Days első élő elődöntő
🔸16:00 – Eredményhirdetés és sorsolás
A motoros felvonulás mellett, a szezonnyitó fontos eleme a Légy a Tankcsapda élőzenekara – A Budapest Open Road Days első élő elődöntője.
👉 Az itt látható három zenekarból a zsűri választja ki, hogy ki a legjobb.
Azonban ez még nem minden, ugyanis ti is szavazhattok a kedvencetekre 🥰, egy szavazat 1000 forintba kerül, az ebből befolyt összeggel pedig a Magyar Mentőmotor Alapítvány munkáját támogatjuk.
‼️ És persze minden szavazó részt vesz a sorsoláson, ahol több nyeremény is gazdára kerül, ezek közül az egyik, egy egyedi, és megismételhetetlen tárgynyeremény lesz ‼️
👉Ennek a leleplezése április 6-án az Alkatrészbörzén történik majd meg, és persze beszámolunk róla a Harley-Davidson Budapest és az Open Road közösségi oldalain is, hiszen már alig várjuk, hogy megmutathassuk nektek 🎁.
🚀 Erről kár lenne lecsúsznod!
Ezen felül finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal várunk, valamint megismerkedhetsz a legújabb 2024-es motorokkal, valamint egy akcióval is készülünk a számotokra 😎.
🔥Indítsuk el együtt a 2024-es szezont 🔥

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt