CsajokHírekMotoros divat

Motoros aláöltöző extrém hideg motoros túrákra

Zerofit Baselajer motoros aláöltöző extrém hideg körülményekreAz idei Motorcycle Live kiállításon, a birminghami NEC-ben mutatkozik be november 19-27. között Zerofit aláöltöző. Mostantól a díjnyertes Heatrub Ultimate alapréteggel, leggingsszel és zoknival kínál tetőtől talpig kellemes meleget a motorosoknak ezen a télen.

A Zerofit – The World’s Warmest Baselayer® – Heatrub Ultimate Baselayer, amelyet Japánban fejlesztett ki egy tapasztalt és szenvedélyes motorosokból álló csapat. Az aláöltöző az oszakai Boken Intézetben végzett független tesztek alapján bizonyítottan ötször melegebb, mint a vezető versenytársak, így a termék még a leghidegebb körülmények között is meleget ad.

Az intézetben végzett értékelések 0,78-as hőmegtartó képességet mutattak ki; egy hagyományos aláöltöző 0,1-0,14-es értékkel rendelkezik, míg egy pulóver jellemzően 0,3 körüli értékkel bír – ezt jó tudni, amikor dönteni kell, hogy pulcsi vagy aláöltöző.

A ruhadarab belsejében található, technológiailag továbbfejlesztett “hőszálak” a mozgás hatására aktiválódnak, finoman a bőrhöz simulva azonnal meleget termelnek. A legtöbb aláöltözőtől eltérően az Ultimate nem a “hőért való kompresszió” alapján működik – így nemcsak nagyobb meleget biztosít a motorosok számára, de nem is érzik úgy, hogy korlátozná őket a szabad mozgás hiánya.

Az Ultimate alapréteget úgy tervezték, hogy -10° Celsius-tól 10° Celsius fokig terjedő hőmérséklet-tartományban működjön a legjobban. A Heatrub Ultimate Leggings (a nadrág) és a Heatrub Ultimate Socks (a zokni) anyagkeverékből készült, és a felsővel azonos módon működik, és népszerű kiegészítője sok motorosnak, akik tetőtől talpig meleget szeretnének az úton vagy a pályán. Ugyanebből az anyagból készül egy Heatrub Ultimate nyakmelegítő is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Milyen motoros ruhát válasszak?

Aláöltöző kevésbé hideg napokra is

Az Ultimate mellett a Zerofit örömmel mutatja be a Heatrub Move Baselayer-t, amely a független tesztek alapján kétszer olyan melegnek bizonyult, mint a standard versenytársaké, és tökéletesen kiegészíti az Ultimate-et, így ideális termék, amikor a hőmérséklet egy kicsit is emelkedik.

Az alapréteg belseje 45% polipropilén szerkezetű, valamint üreges poliészter héjjal rendelkezik, amelyek együttesen szabályozzák a testhőmérsékletet, így a motorosok a menet előrehaladtával nem fognak túlmelegedni. A szerkezet elvezeti az izzadságot a bőrről, az üreges poliészter kialakítás és a “LABO” anyag pedig biztosítja, hogy az gyorsan elpárologjon a ruhadarab felületéről, így a hideg izzadság kellemetlen élménye a testen soha nem jelentkezik.

A Move az Ultimatel valamivel enyhébb körülményekre lett kifejlesztve, leghasznosabb -5° Celsius-tól 12° Celsius fokig terjedő hőmérséklet-tartományban.

 

A kérdés már csak az, hogy készül-e belőle női szabású aláöltöző is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük