Hírek

Minden húsvéti rendeléshez ajándék tetoválás jár!

Kellemes Húsvéti ünnepeket CsamShop tetoválás

A húsvéti hosszú hétvége mindig is a motorosok kedvenc időszaka volt. Amikor az időjárás is kegyes hozzánk ilyenkor lehet végre mostorozni egy jót a haverokkal. Sokan épp a húsvéti szokások, a locsolók elől menekülnek el motorozni. Már ha az időjárás is engedi.

A következő hétvégére ismét nem kecsegtetnek túl sok jóval az időjósok. Amennyire kellemes napjaink voltak a héten, a hétvégére megint hűvös, szeles időt ígérnek. Ha igazuk lesz, benn ragadunk a lakásban és tömhetjük magunkat a sonkával motorozás helyett. De reméljük, hogy nem így lesz.

Viszont ha már úgyis a számítógép vagy a telefon elé ragadtál hétvégére, érdemes lesz benézned a CsamShop webáruházba is. Az ezen a hétvégén érkező rendelések mellé ugyanis egy Csajok a motoron ideiglenes tetoválást adunk ajándékba, gondolva a kellemesebb időre, amikor majd lekerül rólunk a vastag textil.

Nézz körül akciós kínálatunkban, és az utolsó darabjaink között is válogathatsz, de persze az újdonságokról se feledkezz meg.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az utóbbi időszakban folyamatos fejlesztéseken törjük a fejüket, így ha minden jól megy, hamarosan új termékekkel jelentkezünk majd. De egyelőre ne szaladjunk ennyire előre!

Most a hétvége a pihenésé és a családé, na meg a motoros haveroké. Én is a gyerekekkel töltöm a tavaszi szünetet, ezért a megrendelt termékeket majd csak április 20-án tudom postára adni.

Ezzel a tavalyi videóval kívánok én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük