fbpx

Mesélj magadról egy CsaM pólóért

occ pink solsUtoljára tavaly tettük közzé azt a felhívást, hogy várjuk a motoros lányok, asszonyok bemutatkozásait.

 

Egy év épp elég nagy idő ahhoz, hogy újabb csajok vegyék a bátorságot ahhoz, hogy elvégezzék a motoros tanfolyamot, és nyeregbe pattanjanak. Itt az idő tehát, hogy elmeséljék ők is, hogy mi késztette őket erre a nagy elhatározásra.

 

Persze ha már több éve motorozol, akkor is kíváncsiak vagyunk, hogy ki vagy mi motivált, hogy milyen volt az első néhány szárnypróbálgatás, hogy sikerült (ha egyáltalán sikerült már) kiválasztani a neked megfelelő motortípust vagy motorozási stílust, és hogy mit szól mindehhez a család, a barátok vagy a munkatársak és a főnököd.

Az írásokat 4-5 rólad készült motoros fotó társaságában “Motoros csaj vagyok” tárggyal várjuk e-mail címünkre. Ha több fotód is van, feltöltheted őket a galériába. Az e-mailben ne felejtsd el megírni a postacímed és a pólóméreted, ugyanis Motoros Csajok rovatunkban megjelenő írásokat Csajok a motoron pólóval jutalmazzuk.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x