EseményekHírekMotorkiállítás

Magyar sikerek Pozsonyban: Motocykel 2024

Kelet-Európa egyik vezető custom show-ja visszatért, és a magyarok máris jeleskedtek a nemzetközi mezőnyben. A Gigamachine Choppers három építése közül kettő is dobogós helyezett lett, egy első és egy második díjat hoztak el.

A 14. Customs of Slovakia március 7-10. között került megrendezésre a Motocykel 2024 kiállítás részeként a pozsonyi Incheba Expo Centerben – Szlovákia fővárosában, Pozsonyban. A MOTOCYKEL Expo “mainstream” motorkerékpár-ipari kiállítása az egyéb atrakciók mellett megjelenési lehetőséget jelent az európai custom motorkerékpár-kultúrának is.

2020-ban a kiállítást két nappal a megnyitó előtt lemondták, így sok épített motor maradt kiállítatlanul azóta. Például az a Thunderbike építés is, ami a Custom Chrome Europe 50. évforduójára készült. Az építők tehát már ki vannak éhezve a megmérettetésre, és mivel Magyarországon már rég nincs hasonló rendezvény, a magyar építők is kénytelenek külföldre utazni.

Így tett idén a Gigamachine Choppers csapata is, akik 3 motorral is képviselték hazánkat a szomszédos országok kiemelkedő custom építései mellett. Lengyelország, Csehország, Horvátország, Szlovákia és természetesen Magyarország legjobb custom motorépítői sorakoztatták fel alkotásaikat, akik közül sokan a Custom Chrome Europe (CCE) ügyfelei.

gigamachine choppers motocykel 2024 2 gigamachine choppers motocykel 2024 3 gigamachine choppers motocykel 2024 4 gigamachine choppers motocykel 2024 1 gigamachine choppers motocykel 2024 5

A magyar Gigamachine Choppers két kategóriában is jeleskedett

A matt ezüst-szürke Gigamachine Single Swing névre keresztelt gép 21″-os hátsó- és 23”-os első kerékkel, egyoldali lengővillával, peremfékkel és légrugóval készült és a technika és az esztétika összhatásának köszönhetően egyértelműen nyerte meg a Harley-Davidson kategóriát.

A Café Racer kategóriában egy 1999-es Harley-Davidson Dyna blokk köré alkottak meg sok-sok kézi munkával egy egyedi gépet, melynek nemcsak a látogatók, de a konkurrens építők is a csodájára jártak, hiszen senki nem látott még Dynából készült Café racert. Nem csoda hát, hogy a második helyezést érdemelte ki ez az alkotás a nemzetközi mezőnyben a kategóriájában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ezúton is gratulálok Sütő Csabáéknak a sikerhez!

A kiállításon megjelenő építők az elmúlt években egytől-egyig kiemelkedő custom motorokat készítettek, amelyek folyamatosan magas pontszámokat értek el a nemzetközi rendezvényeken Európa-szerte. Ezért is döntött úgy a Custom Chrome Europe, hogy már az első naptól kezdve szponzorálja ezt a motorkerékpár-kiállítást, így a nyerteseknek értékes díjakat ajánlottak fel.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük