HírekKultúraMotoros zene

Magyar diákok sikere – a Metallica áldását adta a feldolgozásra

kerek david metallicaGyöngyösön igazán különleges dolognak örülhetnek, ugyanis a Berze Nagy János Gimnázium iskolai zenekarának tagjai hihetetlen sikert értek el: feldolgozták a Metallica Nothing Else Matters című számát, s a banda menedzsmentjének annyira megtetszett, hogy engedélyezték egy klip feltöltését a youtube-ra.

Kerek Dávid, az iskolai együttes énekese elmondta, hogy eléggé sok időbe telt, míg elkészültek mindennel, valamint az engedélyek is megjöttek.

Dávid a következőket üzente, örömében és meglepetésében: „Körülbelül 8 hónap intézkedés és munka után végre elkészült… őszintén gratulálok a zenekar minden tagjának!

Faragó Beni, Csanádi Bálint Bonifác, Várallyay Csenge, Hangyál Péter, Rajhóczki Hunor, Szendrei Péter Dávid, Márkus Gréta, Csanádi Bertold Balambér, Szabó Gergely, Csanádi Liza, Kovács Gergely, Csorba Krisztián, Erdélyi Gabriella és mindazoknak akiket nem tudok megjelölni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Számunkra is hihetetlen meglepetésként, a Nothing Else Matters (Hetfield & Ulrich) eredeti jogtulajdonosa és a Metallica menedzsmentje jóváhagyta filmünket. Engedélyt kaptunk a YouTube-ra történő határozatlan időre szóló kihelyezésre is (© Creeping Death Music/Universal Music Publ.).

Szeretnénk megköszönni a P58 Recording Studio, Credo Media ( Ber Ger), Sos Henrietta, Tisler Szilvia (Universal Music Publishing Editio Musica, Budapest) munkáját, Kucsik Donát, Varga Hanna, Fajkus Gergő videófelvételeit, és Varga Chris támogatását. Illetve Pitlik Emese tanárnőnek, aki az egészet megálmodta, leszervezte, véghez vitte.

Hallgassátok szeretettel, remélem másoknak is örömteli perceket okozunk vele. Illetve megosztásoknak is örülnénk!” – kérte Dávid.

Forrás: HammerWorld
Fotó: youtube

Nos, meg is osztjuk a jól sikerült feldolgozást!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük