HírekMotorokMotorozás

Luxusautókhoz hasonló precizitással készítik fel a vevőknek álmaik Can-Am-jait

Can-Am maverick Jet Power Hungary Kft

Közeleg a 2024-es, UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek kiállítva a legendás Can-Am márka idei csúcsmodelljei. Mind a Maverick Max mind a Maverick R brutális teljesítményű, egy sportmotor menettulajdonságait egy luxusautó kényelmével egyesítő mérnöki csodák.          

A Can-Am márka modelljeit, több mint negyed százada a Jet Power Hungary Kft. árulja és szervízeli Magyarországon. A patinás cég kereskedelmi igazgatója most néhány kulisszatitkot is elárult az említett 2024-es csúcsmodellekről, amelyek első példányait hamarosan átvehetik a legszerencsésebbek.

  – Különleges, ütés és nedvességállò csomagolásban, az amerikai kontinensről hajón érkeznek ezek a világ minden táján exkluzív műszaki különlegességnek számítò járművek, amelyek Észak Európából szárazföldi úton jutnak el a Jet Power Hungary Dunaharaszti Bázisára és szervízközpontjába – meséli Tòth Árpád. Kizárólag a cég, minden egyes új típus műszaki ismereteiből nemzetközi vizsgát tett szakemberei nyúlhatnak a gépekhez, amelyek “kabrió állapotban”, vagyis tető nélkül kerülnek ki a szállítóòdobozokból. Ezt követően a luxusautó átadás előkészítéséhez hasonló precizitással és alapossággal készítik fel a gépeket az ünnepi pillanatra, az első találkozásra leendő tulajdonosukkal. – meséli Tóth Árpád.

Can-Am maverick Jet Power Hungary Kft

A legtöbb vásárlò kiegészítő felszerelésekkel és a Can-Am, exkluzív ruhamárkák színvonalán mozgó ruhakollekciójával együtt veszi át a vágyott gépét. A szakemberek egy egész napot is eltöltenek, hogy a legendásan magas gyártási minőség ellenére mindent újra leellenőrizzenek és beállítsanak, mielőtt boldog tulajdonosa átveszi álmai járművét.

Tòth Árpád elmondta: március 22-24 között, a Budapesti Hungexpo-n, a UNIX-AMTS-en a Jet Power Hungary standján bárki megnézheti és üléspróbát is tehet majd azokban a Can-Am homokfutókban, amelyekről még a konkurensek is elismerik: menettulajdonságaival és felszereltségével jelenleg egyetlen más jármű sem vetekszik a világon. 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük