HírekMotorokMotorozás

Custom Chrome Europe – ‘Bolt On And Ride’ program négy év kihagyás után újraindul

Custom Chrome Europe -'Bolt On And Ride' Program

A Custom Chrome Europe 2023-ban ünnepelte 25 éves fennállását. Ez idő alatt, és a széles körben elterjedt “kit bike” jelenségből született, amely az 1990-es évek közepétől söpört végig az alkatrész- és tartozékgyártó közösségen, a CCE “Bolt On And Ride” koncepciója (2009-2020) mindig is egy “megfontoltabb” és “meggyőzőbb” ajánlat volt. Ezek nem komplett építmények voltak, hanem vezető európai custom bike-építők által tervezett egyedi építmények válogatása.

A “Bolt On And Ride” koncepció azonnal népszerű volt, mivel könnyű hozzáférést biztosított a motorosok számára, hogy élvezhessék és megoszthassák az európai piac számos vezető customizerének tervezési ötleteit.

Így hát négy évvel előbbre ugrottunk, és a németországi Bad Salzuflenben 2023 decemberében megrendezett Custombike Show-n (majd 2024 januárjában az olaszországi Veronában megrendezett Motor Bike Expo kiállításon) a Custom Chrome Europe ismét belevetette magát ezekbe a vizekbe, és újra piacra dobta a koncepció teljesen új változatát.

Custom Chrome Europe -'Bolt On And Ride' ProgramPick's Bike
2024-ben a Rick’s Motorcycles 30 éves fennállását ünnepli – és ez a radikális “Clubstyle” “Bolt On And Ride” motor egy újabb “Clubstyle” témájú radikális motor, Rick saját FXRT/RP burkolatával, vadonatúj és szuperszilárd kormánykiemelőkkel és kormánykiflivel, valamint számos új Rick’s alkatrésszel, amelyek újak a Custom Chrome Europe katalógusban.

A bemutatókon a német Rick’s Motorcycles, a Bike Farm Melle és a Thunderbike korábbi világbajnok custom bike-építők három formatervét és platformját, a CCE legújabb custom alkatrészeit, a Rick’s Motorcycles FXRT stílusú, M-8 Softailshoz készült burkolatát és számos új Rick’s “Clubstyle” alkatrészt mutattak be, amelyeket a Low Rider ST-n mutattak be. Rick korábbi hozzájárulása a BOAR programhoz a ‘Black Bob’ (2013) és a ‘Moccarica’ (2018) volt.

A Thunderbike korábban nem kevesebb, mint kilenc BOAR custom-t épített, a 2009-es első Street Bobtól és Fat Boy-tól kezdve a CCE “Custom Chrome 50th Anniversary” tiszteletére 2020 januárjában. A Bike Farm Melle-nek egy korábbi dizájnja volt a BOAR programban – a “Fisherman’s Chop” 2014-ből.

Custom Chrome Europe -'Bolt On And Ride' Program BikeFarm
A Bike Farm Melle, Indian Melle néven egy 2023-as Indian Scout “Bobber”-t alakított át, amely TTS “Fat Spoke” kerekeken gurul és V-Performance kipufogórendszert kapott.

Az Indian Melle néven is megalapított Bike Farm Melle egy 2023-as Indian Scout Bobber alapváltozatát módosította egy “Bobber szellemű” Scoutra, TTS “fat spoke” kerekeken (Németország) gurulva, V-Performance kipufogórendszerrel (Olaszország), Ness lábtartókkal és CultWerk (Ausztria) első és hátsó sárvédővel, hogy “felbobozza” az alap Scout Bobbert.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2024-ben a Rick’s Motorcycles 30 éves fennállását ünnepli – és ez a radikális “Clubstyle” “Bolt On And Ride” motor egy újabb “Clubstyle” témájú radikális motoros, Rick saját FXRT/RP burkolatával, vadonatúj és szuperszilárd riserekkel és triplafákkal, valamint számos új Rick’s alkatrésszel, amelyek újak a Custom Chrome Europe katalógusában.

Custom Chrome Europe -'Bolt On And Ride' Program Thunderbike
A Custom Chrome Europe partnere, a Thunderbike, amely 2009-ben az első két “hivatalos” Bolt On And Ride” kerékpár alkotója is volt, egy 2023-as modellévű “Fat Boy” modellt alakította át, számos vadonatúj Thunderbike és Performance Machine alkatrésszel.

A Tunderbike egy szupertiszta 2023-as Fat Boy-t készített, számos vadonatúj Thunderbike és Performance Machine alkatrésszel, többek között PM M-8 cam és rockerbox borítással, valamint Fred Kodlin szuper kövér kormányával. A Thunderbike légrugózást, légszűrőt, egy hátsó rész átalakítását és számos részletet és borítást adott hozzá, így egy nagyszerű “könyvtámasz” lett a hasonló Fat Boy és Street Bob vámpírokhoz, amelyekkel 15 évvel ezelőtt elindították a “Bolt On And Ride” programot.

A Rick’s Motorcycles kiváló “Clubstyle” értelmezése a Low Rider egy “Clubstyle” tematikájú radikális, tele a már népszerű új alkatrészekkel és kiegészítőkkel, amelyek előfutáraként szolgálnak a 2024-es ünnepségnek, amelynek során 30 éves fennállását ünnepli Európa egyik vezető custom motorkerékpár-piacvezetőjeként.

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük