Hírek

Lophatatlan Világrekord

061016 cimVasárnap este, október 22-én a Hungaroringen hatalmas őrület veszi kezdetét. Az idén 10. évfordulóját ünneplő gyorsulási verseny szervezői számtalan meglepetéssel készültek az idei utolsó futamra.

Rajongói számára kétség kívül Erdős Csaba lesz az est fénypontja, aki 970 lóerős dragsterével nemcsak bemutató futamot megy majd, hanem ezúttal versenybe száll kategóriája első díjáért. Rajta kívül számtalan magyar versenyző is rajthoz áll majd, ott lesznek hazánk legjobb autós klubjai, és az illegális versenyek “bajnokai”, sőt Romániából, Szlovákiából, Németországból, Ausztriából, San Marinoból és Horváthországból is jelezte már 1-1 különítmény hogy indulni fog a versenyen és csatába száll az MNASZ 2006-os Aranysisak trófeájáért. Nem is csoda, hiszen ez lesz az utolsó alkalom, hogy a 2007-es szezonra kvalifikálják magukat a versenyzők.

Ezt az alkalmat választotta az extrém akrobatika világhírű testvérpárja is, hogy nagyszabású showműsor keretében véghezvigyék 5. világrekord-kísérletüket. A Rippel Brothers mellett egy 500 lóerős amerikai kamion is szerepet kap a produkcióban, a rekord pedig az eddigieknél még egetrengetőbbnek és veszélyesebbnek ígérkezik!

Az idei utolsó Hungaroringi gyorsulási versenyre több sztárvendég is jelezte részvételi szándékát, Gáspár Laci pédául magát és Corvettjét is próbára teszi majd a versenyen. A Forma 1 szerelmesei pedig nyugodt körülmények között, a fűtött büfében követhetik nyomon a Brazil nagydíj történéseit, hogy aztán egy valódi Forma 1-es pályán ünnepelhessék a 2006-os év Forma 1-es, és a Hivatalos Magyar Gyorsulási Bajnokság bajnokait…

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük