fbpx
EseményekMotorverseny

Kunmadarasi puncshétvége a csajokkal

Matusik Andi volt olyan kedves és betért hozzánk egy kis beszélgetésre. Egy nagyon kedves és aranyos lányt ismertem meg benne és örömmel válaszolt a csajosabbnál csajosabb kérdéseinkre is. Megtudtuk, hogy veszélyben volt a versenyzési karrierje és szponzor híján már idén a moditwin-ben sem tudott volna indulni.

Mivel moditwinben már mindent elért, amit lehetett így nagy álma teljesült, amikor sikerült szponzort találni a KO-CSI Kft. és apukája személyében és meg tudták venni azt a Suzuki motort, amivel május 31-én bemutatkozott a Competition kategóriában. Természetesen semmi sem szokott simán menni, így náluk is voltak izgalmak. A motort a görögöktől vették és minden az utolsó pillanatban jött össze, így 31-én Kunmadarason hulla fáradtan egyenesen Görögországból hazatérve állt rajthoz és még így is tudott győzni egy 8,95-ös idővel.

A motoról annyit érdemes tudni, hogy egy 1428 cm3-es Suzuki blokkot tartalmazó épített Pro Stock motor sok-sok lóerővel. Andi a hétvégén két versenyen is indult a competition kategóriában, a Cepsa kupán és az Alpok-Adria Dragbike versenyen. Természetes (szokásához híven) ismét ő állhatott a dobogó legfelső fokára. A hétvége második legjobb sebessége (263,32 km/h) és a második legjobb ideje (8,282 sec) is az ő nevéhez fűződik ebben a kategóriában.

Andi megosztotta velünk, hogy hogy ismerkedett meg a barátjával, akivel már két éve vannak együtt, és nem mellesleg ő az egyik szerelője. Az apósjelölt pedig a másik.

A komoly kapcsolat ellenére nincs tervbe véve az esküvő és a bébi sem. Távlati programban szerepel, hogy megdöntse a 7 másodperc körüli időt, és természetesen kijutni az Európa-bajnokság többi helyszínére is. További támogatói a Czettner művek, a Cepsa és az Italmondo Bt.

Ez úton is kívánunk sok sikert és hogy megvalósuljanak az álmok. Hajrá Andi!

A gyorsulási versenyen természetesen a többi csaj is kitett magáért. A Street600-as osztályban Micsiné Nana Tünde lett a harmadik legjobb 10,4354 sec idővel, és 216,72 km/órás sebességgel. A Street1000-ben Tünde mellett még egy hölgy, Kis Viktória is rajthoz állt. Az ő ideje 10,1619 lett, de végül ebben a kategóriában is Tünde állhatott a dobogó harmadik fokára 9,8004-es idővel.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x