HírekCsajokMotoros divat

Kommunikálj útközben! SRCS rendszer a Schuberth S2 sisakokhoz

altA Schuberth továbbfejlesztette az SRCS nevezetű sisakkomunikációs eszközét, melyet az S2 sporttúra sisakhoz használhatnak a motorosok.

Az új SRCS (Schuberth Rider Communication System) tökéletesen együttműködik az S2-nél bemutatott világújdonsággal, a sisakba épített Bluetooth- és rádióantennával. A beépített antennák 700 méterre növelik a készülék hatótávolságát, továbbá e megoldás révén hatékonyabban foghatók a különböző kommunikációs eszközök Bluetooth- és a rádiójelei.

Az SRCS intercom funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerre akár három motoros is kommunikáljon egymással menet közben. Az eszközhöz csatlakoztatható mobiltelefon, GPS-navigáció és MP3-lejátszó is Bluetooth-on keresztül, a legfontosabb funkciók pedig hangutasítással vezérelhetők. Az SRCS beépített FM-rádióval is rendelkezik.

Az SRCS egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül egyszerűen felszerelhető és tökéletesen illeszkedik a bukósisakhoz. A készülék felszereléséhez egyszerűen le kell venni a sisakról az eredeti zajcsökkentő gallért, és néhány mozdulattal a helyére kell illeszteni az SRCS-sel felszerelt másik gallért. Ez a gallér ugyanazokból az anyagokból készül, és ugyanolyan kényelmet biztosít, mint a sisak eredeti zajcsökkentő gallérja.

A korábbi SRCS modellekhez hasonlóan az új változat is a Schuberth és a Cardo közös fejlesztőmunkájának eredménye. A Cardo Systems, Inc. piacvezető a motorkerékpárosok számára készített Bluetooth-os kommunikációs termékek piacán.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az SRCS vásárlói számára a Schuberth ingyenesen és egyszerűen letölthető szoftverfrissítéseket biztosít, tehát minden újítás azonnal elérhető az eszköz használóinak.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük