Motorozás

Kíméld a pénztárcádat és védd a környezetet a Kaufinóval

Kaufino online akciós újság

Ma már nem újdonság, hogy az akciós újságok segítségével jelentős összeget spórolhatsz meg, ha okosan vásárolsz. A szórólapok már évtizedekkel ezelőtt ott landoltak minden héten a postaládánkban. Ez már azonban a múlté, azóta eljött az elektronikus akciós újságok ideje. Mostantól nem kell keresgélned az interneten, hiszen mindent megtalálsz egy helyen a Kaufino portálon.

Spórolj a Kaufinóval

A Kaufino segítségével könnyedén spórolhatsz vásárlásaid során. Ehhez nincs más dolgod, mint rendszeresen ellátogatni a weboldalra, és átlapozni az aktuális akciós újságokat. Ez nem lesz nehéz, hiszen a Kaufino oldalán mindig a legfrissebb szórólapokat találod. Lapozd át például a Tesco akciós újságot, amelyben az élelmiszereken kívül kozmetikumokat, takarítószereket, játékokat, ruházatot és háztartási eszközöket is találsz.

Az Aldi akciós újság minőségi élelmiszereket kínál kedvező áron. Vásárolhatsz itt friss péktermékeket, hazai hús- és tejterméket, illetve laktóz- vagy gluténmentes, vegetáriánus és vegán termékeket is. A Kaufino kínálatában megtalálod a legnagyobb magyar áruházak akciós újságait, és ennél sokkal többet is.

Védd a környezetet a Kaufinóval

A Kaufinoval rengeteget spórolhatsz, van azonban egy másik előnye is. Napjainkban nem lehet elkerülni a környezetvédelem fontosságát, hiszen bolygónknak minden apró lépés számít. Mindannyiunk számára fontos kell, hogy legyen, hogy a lehető legkisebb mértékben szennyezzük a környezetünket és használjuk fel a természet forrásait. Ennek egyik módja a papíralapú hulladék csökkentése.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bizonyára belegondoltál már, hogy mennyi papír szükséges egy-egy áruház akciós újságainak kinyomtatásához. Ez azonban már a múlté, hiszen a legtöbb üzlet beszüntette a papíralapú szórólapok nyomtatását, és teljes mértékben átállt az elektronikus formára. Az összes szórólapot megtalálod a Kaufino oldalán, így mindent kényelmesen átlapozhatsz úgy, hogy közben a környezetet is véded.

Próbáld ki most a Kaufinót!

Ne várj tovább, próbáld ki a Kaufinót most! A weboldal használata nagyon egyszerű, nincs mitől tartani. Keresgélhetsz kategóriák szerint, vagy használd a Kaufino böngészőjét. ĺrd be a keresett áruház nevét, és a rendszer kikeresi az aktuális akciós újságokat. Használd a Kaufinót minden bevásárlás előtt, és meglátod, a pénztárcád is megköszöni majd.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük