EseményekHírekMotoros találkozó

Kell egy hely – CsamClub Szezonnyitó kocsmázás a Columbus Pubban

CsamClub szezonnyitó a Columbus PubbanA korábbi évek tapasztalatai alapján úgy gondoltam, kell egy hely, és kell egy nap, amikor találkozhatunk.

Persze nehéz megoldani, hogy mindenkinek egyszerre legyen jó… de remélem sikerült egy olyan helyet találni, ahol havonta egyszer összehozhatunk egy traccspartit, ahol megbeszélhetjük a következő időszak túráit, eseményeit, és mindenki elmesélheti, mi volt vele mostanában.

A havi CsamClub gyűléseket a tervek szerint ezentúl minden hónap közepe táján, mondjuk minden hónap harmadik szerdáján fogjuk megtartani. Az első alkalom 2012. március 14-én a Columbus Pubban lesz, Budapest szívében, a Vigadó tér 4. szám alatt, a Columbus Rendezvényhajón. Így mindenki könnyen megközelítheti a helyszínt akárhonnan jön.

A pesti rakparton a hajó előtt fizető parkoló van, de motorral ingyen meg lehet állni. Gyülekező a helyszínen 18 órától, és amíg bírjuk maradhatunk. Főleg, mivel másnap Nemzeti Ünnep, és munkaszüneti nap. A CsamClub tagjai 15% kedvezményt kapnak a fogyasztásból.

A Columbus Pub Budapest egyik leggyönyörűbb helyszíne, kilátással a Budai Várra, úgyhogy kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget. Várunk minden regisztrált tagot, lányokat és fiúkat, és mindazokat, akik eddig csak azért nem regisztráltak a fórumunkra, mert eddig nem hittek az online barátságokban! Ez az alkalom meg fogja változtatni a véleményüket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük