KultúraMotoros kép

Jessi, a Harley-Davidson új női arca

jessi the new harley davidson woman by david uhlDavid Uhl festőművész kétévente új művel bővíti „Women Of Harley-Davidson” elnevezésű kollekcióját.

 

A sorozat első darabja 1998-ban készült el a „Ruby” nevet viselő képpel, majd kétévente Ruth, Evelyn, Stella, Rose, Gloria, Pearl és Betty elnevezésű műveit ismerhette meg a nagyközönség, melyeket idén a most első alkalommal bemutatott „Jessi” követett.

A „Jessi”-t a WAVES Of WWII inspirálta, azon nők, akik büszkén szolgálták az amerikai tengerészetet.

A háttérben látható egy WWII SJN T-6 Texan típusú repülőgép, mely előtt Jessi Combs – a leggyorsabb nő, aki négy keréken ért el sikereket – áll modellt a Jim Wear, – a Rocky Mountain Motorcycle Museum munkatársa – által a fotózáshoz biztosított, 1945-ös, kimondottan a tengerészet számára készült Harley-Davidson mellett.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kép sokszorosított változata már megvásárolható. Mindegyik példány egyedileg, kézzel aláírt és sorszámozott, melyek hitelességét külön kiállított tanúsítvánnyal igazolják. A „Jessi” bemutatásra került Uhl las vegas-i galériájában, mely alkalom után az érdeklődők három féle méretben, 1895, 3850 és 4850 dolláros áron juthattak hozzá.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük