HírekMotorokMotorozás

JAWA importőri lehetőségek Európában és Ázsiában

JAWA 350 CL PerakA 95 éves cseh JAWA márka újra “játékban” van itt Európában, és további importőri és forgalmazói kapcsolatok kiépítését tervezi az európai és ázsiai hálózat számára.

A csehországi székhelyű JAWA Moto partnereket keres a nyolc modellből álló, EU-homologizált, Euro 5 szabványnak megfelelő modellpalettájához.

A 2023-as EICMA-n Vladimir Kapitonov regionális értékesítési vezető elmondta: “A JAWA márka nagy lehetőséget jelent. Motorkerékpárjaink sikeresen ötvözik 95 éves örökségünk megjelenését és hangulatát a kortárs dizájnértékekkel.

“A hagyományos formák, amelyek az 1940-es és 1950-es évekbeli JAWA történelmi formanyelvét jelentik, továbbra is a mi vásznunk maradnak, amelyek megfelelnek a 21. századi motorosok dizájn- és vezetési élmény elvárásainak – a kortárs ívek találkoznak a dizájnautenticitással egy modern csomagban.”

A JAWA motorkerékpár-eladási statisztikák szerint a történelmi sikerű JAWA modellek dizájnértékeit továbbvivő modellek továbbra is a legnépszerűbbek, és a világ több mint 120 országába exportálták őket.

A JAWA 300 CL és a JAWA 350 CL Pérák a legkelendőbb modellek közé tartoznak, és az indiai Mahindra autóipari óriással együttműködésben készül. “A formavilág egyértelműen továbbviszi a 20. század közepének autentikusságát, amelyet a motorosok nagyra értékelnek” – mondja Kapitonov.Jawa 300 CL

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A JAWA 350 OHC, JAWA 350 OHC Sport és nagyobb testvéreik, a 650 OHC és 650 OHC Sport a JAWA formatervezés egy későbbi szakaszából merítenek – a márka 1970-es évekbeli fejlődését tükrözve.

“Természetesen, miközben a stílus szándékosan a JAWA örökséghez illeszkedik, a jelenlegi modellek mindegyike teljesen korszerű a modern technológiai megoldások és az Euro 5-ös szabványnak való megfelelés tekintetében.”

Hagyományos cseh gyártóként az elmúlt években a JAWA Moto a hazai csehországi értékesítésre összpontosított, de úgy véli, hogy most jött el az ideje annak, hogy ismét terjeszkedjen további európai és globális piacokra, ezért most keresi azokat a partnereket, akik segíthetnek a márka újbóli növekedésében.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük