fbpx

IX. Anonymus Motoros Találkozó Füzesgyarmaton

anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B39A szeszélyes időjárás ellenére – ami egyébként nem szokta zavarni a motorosokat –, remekül sikerült az idei buli is.

Szépen telik az idő, már a kilencedik motoros találkozóját rendezte meg az Anonymus Motoros Egyesület Füzesgyarmaton, május 24-26. között. Minden évben tanul valamit az ember a szervezésről, mindig kicsit jobbat akar, ami természetesen valóra is válik.

Ennyi év után pedig már abszolút rutinosak a házigazdák, akik idén is szép számú közönséget tudtak összeverbuválni.

Az első napon, pénteken még nem tudtam a helyszínen tartózkodni, de a fotós kolléganőm helyettesített. Bár, azt nem mondanám, hogy mindenben, mert például sörözésben nem tudott, ugyanis kismama. Ez azért is fontos tényező, a gyarmati bulit illetően, mert pontosan egy éve szövődött szerelem leendő gyermeke apjával, ezen az eseményen.

Tehát, mint mindig, most is volt mit megünnepelni, bár én szombaton csatlakoztam hozzájuk. Bírom egyébként, hogy minden partin az van, hogy koccintsunk erre, koccintsunk arra, és a végén már mindenki elfelejti, mit is ünneplünk igazán. Na jó, azért most nem így történt! Mindenesetre, a kis pocaklakó megtudta, milyen egy motoros találkozó, igaz, még csak odabentről hallgatva a rockot. Jövőre majd babakocsiban jön velünk, hogy az anyukája rendületlenül tudjon fotózni.

Pontosan a délutáni felvonulásra értem oda, amit az égiek is jóváhagytak, ugyanis sütött a nap, majd csak egy órával később szakadt le az ég pár perc erejéig, felfrissítve a motorosokat. Legalábbis azt, aki jól megszívta, és éppen nyílt terepen tartózkodott. Szerencsére, jómagam a fürdő előtt söröztem, napernyők alatt.

Még több kép a galériában

A találkozó a lehető legjobb helyen szokott lenni, hiszen az embernek csak annyit kell tennie, hogy átmegy az úttesten és máris igénybe veheti a Kastélypark Fürdő szolgáltatásait, mert ez hozzá tartozik a bulis jegyhez.

Rock ’n rollban sem volt hiány! A talpalávalót a Blues Company, a Jump Rock Band, a Rotorika, a Rockin’ RockCats, a The Next és a Chrome Rt szolgáltatta.

K-Roy idén is varrta a helyszínen a motorosokat, akik egy kis tüzes show megtekintésével gerjeszthették egyébként is jó hangulatukat.

Nagyon jók az ilyen találkozók, hiszen konkrétan is a találkozásokról szólnak, mert csak azt hallja az ember, hogy „ezer éve” és összeölelkező bikereket lát. Ilyenkor jönnek a nagy beszélgetések egy sör mellett, és köttetnek akár életre szóló barátságok.

Ismételten köszönet az Anonymus Motoros Egyesületnek! Jövőre is megyünk, csak akkor már babakocsival. anonymus motoros egyes%C3%BClet2013anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B3anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B31anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B33anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B32anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B310anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B38anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B35anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B311anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B34anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B36anonymus motoros tal%C3%A1lkoz%C3%B37rockin rock cats

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x