EseményekHírekMotorkiállítás

Ismét magyar siker Szlovéniában

radical garage oktanfest 2013 03A magyar motorépítő műhely, a Radical Garage csapatát évek óta nagy szeretettel látják Szlovéniában a különböző motoros rendezvényeken. Az elmúlt hétvégén sem volt ez másképp.

Amikor Görbe Sanyiék felpakolták a buszt és elindultak, hogy eleget tegyenek a meghívásnak, és kiállítsák motorjaikat az Oktanfest nevű rendezvényen, még maguk sem gondolták, hogy nyerni mennek. Ebben az édes tudatlanságban készítették el a kiállításon a standot a két saját építésű motorral, majd elmentek várost nézni.

A maribori jégcsarnok adott helyet az első Oktanfest elnevezésű rendezvénynek, ahol két napon keresztül várták a benzingőz szerelmeseit a szervezők, a Free Bikers MC Szlovénia, és a Bikers Word nevű motoros magazin.

A programban az épített motorok kiállítása mellett motoros kaszkadőr bemutató, autós drift bemutató, szexi motormosó lányok és élő koncertek is szerepeltek. A pénteki esős időjárás nem igen kedvezett a szabadtéri programoknak, de a most hétvégén zajló Októberfeszt részére felállított hatalmas sátor alá menekülve minden programot meg tudtak tartani a szervezők.

A Radical Garage két motorja ismét sikert hozott, és a magyar motorépítők hírét öregbítette. A Stiletto lett a kiállítás legjobb épített motorja, az Eastern Promises nevű gép pedig a második helyezést hozta el a chopperek kategóriájában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Gratulálunk a sikerhez!radical garage oktanfest 2013 01radical garage oktanfest 2013 02radical garage oktanfest 2013 04radical garage oktanfest 2013 05radical garage oktanfest 2013 06<

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük