fbpx

Ismét magyar siker Szlovéniában

radical garage oktanfest 2013 03A magyar motorépítő műhely, a Radical Garage csapatát évek óta nagy szeretettel látják Szlovéniában a különböző motoros rendezvényeken. Az elmúlt hétvégén sem volt ez másképp.

Amikor Görbe Sanyiék felpakolták a buszt és elindultak, hogy eleget tegyenek a meghívásnak, és kiállítsák motorjaikat az Oktanfest nevű rendezvényen, még maguk sem gondolták, hogy nyerni mennek. Ebben az édes tudatlanságban készítették el a kiállításon a standot a két saját építésű motorral, majd elmentek várost nézni.

A maribori jégcsarnok adott helyet az első Oktanfest elnevezésű rendezvénynek, ahol két napon keresztül várták a benzingőz szerelmeseit a szervezők, a Free Bikers MC Szlovénia, és a Bikers Word nevű motoros magazin.

A programban az épített motorok kiállítása mellett motoros kaszkadőr bemutató, autós drift bemutató, szexi motormosó lányok és élő koncertek is szerepeltek. A pénteki esős időjárás nem igen kedvezett a szabadtéri programoknak, de a most hétvégén zajló Októberfeszt részére felállított hatalmas sátor alá menekülve minden programot meg tudtak tartani a szervezők.

A Radical Garage két motorja ismét sikert hozott, és a magyar motorépítők hírét öregbítette. A Stiletto lett a kiállítás legjobb épített motorja, az Eastern Promises nevű gép pedig a második helyezést hozta el a chopperek kategóriájában.

Gratulálunk a sikerhez!radical garage oktanfest 2013 01radical garage oktanfest 2013 02radical garage oktanfest 2013 04radical garage oktanfest 2013 05radical garage oktanfest 2013 06<

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x