HírekKultúraMotoros zene

Ismerős Arcok az Arénában

ismeros arcok arena koncert 2011Néhány esztendővel ezelőtt ezen a megállapításon még jót nevettünk volna, de ezúton jelentjük, hogy a hír igaz!

Hobo és bandája, az Ismerős Arcok, a Misztrál és a Nemadomfel Együttes – így hangzik az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Jobb velünk a világ! jótékonysági koncert zenekari névsora. A tavalyi év underground fellépőinek sikere után 2011-ben új zenei stílusokhoz nyúltak a szervezők, így a rock, a népzene világa és Hobo nélkülözhetetlen blues zenéje kap az idei évben főszerepet, megfűszerezve ezt a jól ismert Nemadomfel Együttes feldolgozásaival illetve önálló szerzeményeivel. „Az idei cél is az, hogy megtöltsük a Sportarénát, hiszen a tavaly kitűzött passzívházként működő lakóotthon létrehozásához még sok támogatásra van szükségünk”– mondta el Papp Szabolcs, a Nemadomfel Együttes szóvivője.

A Jobb velünk a világ! rendezvénysorozat egy fogyatékossággal élő fiatalok által életre hívott, általuk megszervezett program, amely bebizonyítja, hogy a hátrányban élők és a sérültek is képesek arra, hogy példát mutassanak a társadalomnak. A tavalyi és az idei jótékonysági koncert célja közös: egy olyan referencia értékű lakóotthon létrehozása sérült emberek számára, amely modern környezetvédelmi technológiákat felhasználva passzívházként tud működni. E technológiával megépülő lakóotthon létrehozásával az első passzívház közintézmény kezdené meg működését Magyarországon.

„Az Ismerős Arcok zenekar megalakulásának első percétől az emberek közti egyenlőség mellett állt ki. Azt gondoljuk, teljesen mindegy, hogy a határon innen és túl élők közti egyenlőségről beszélünk, vagy az úgymond egészséges, illetve fogyatékos, sérült embertársaink közti nem létező különbségekről. Meggyőződésünk, hogy nekünk, színpadon álló embereknek erről beszélnünk kell, és jelenlétünkkel nyomatékot adni ennek, a ma még mostohagyermekként kezelt, ám annál fontosabb gondolatnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a Zenekar köré együtt érző és gondolkodó közönség (közösség) gyűlt, és biztosak vagyunk abban, hogy most is értő fülekre – és nem mellékesen – érző lelkekre találunk. Az emberi élet mindenkinek jár, emberként élni viszont mindenkinek kötelessége. Ezért leszünk ott az Arénában. Gyertek el Ti is!” – Ismerős Arcok zenekar.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az Ismerős Arcok zenekar 2011. november 13-án (vasárnap) tehát Magyarország legnagyobb fedett koncerthelyszínén, a Papp László Sportarénában fog fellépni.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük