fbpx

Honda koncepciók Genovában

A Honda a Genovai Nemzetközi Motorshow-n mutatta be a nagyközönségnek a 3R-C évre keresztelt háromkerekűjét.

A 3R-C egy olyan egyszemélyes jármű, mely nem bocsát ki káros anyagokat. A járművet a Honda elektromos motorja hajtja.

A 3R-C kis háromkerekű, akkumulátorokkal hajtott járgány, amely bemutatja, hogyan is néznek majd ki a jövőbeni egyszemélyes városi cirkálók. A motor a váz aljában kapott helyet, ezzel alacsony súlypontot és stabilabb menettulajdonságokat adva a járműnek.

Amíg a jármű parkol, nincs használatban, addig egy átlátszó burkolat fedi le a vezető helyét. Ez a burkolat üzemelés közben előrébb csúszva a szélvédő szerepét látja el. A vezető a jármű belsejében, az ajtók és idomok védelmében ül.

A kagylóülés magas oldalai nagyobb védelmet nyújtanak egy esetleges ütközésnél, de az időjárás viszontagságaitól is jól védenek. A vezető előtti térben egy zárható tároló kapott helyet, ahol kisebb csomagok biztonságban elhelyezhetőek. A tervezők olyan rugalmas takarót terveztek a felsőtest számára, ami rossz idő esetén is megvédi a testet, valamint javítja a komfortérzetet. A 3R-C-t a Honda Európai tervezőbrigádja készítette Milánóban.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x