HírekMotorokMotorozás

Hóban, fagyban

alaskaride hirKomoly piaci szegmenssé váltak a motoros nők Kanadában és az Egyesült Államokban. A gyengébbik nem bizonyítási vágyára külön „ipar” épül, hiszen a hölgyek gyakran sokkal keményebb dolgokat bevállalnak, mint a férfiak.

Nem csoda tehát, ha van piaca a női fazonú termoruháknak, és érdemes a nők testfelépítésének megfelelő kiegészítőket, eszközöket gyártani. Nem állítom, hogy a csajok bátrabbak, de azok, akik közülük férfias hobbit választanak, mindig próbálnak kétszer annyit teljesíteni, mint a férfiak, csak, hogy bizonyítsanak.

Az Alaszkában élő Philip Freeman már évek óta szervez motoros túrákat a világ több részére. Õ maga is megjárta már Afrikát, Észak- és Dél-Amerikát, sőt még Japánt is motorral. Évtizedes tapasztalata jó garancia egy sikeres vállalkozáshoz is. Az általa szervezett túrákon a bevállalós motorosokat komplett személyzet kíséri a túravezetőn kívül szakáccsal, szervizbusszal, hogy ne legyen semmi komolyabb probléma, a résztvevőknek mégis megmarad a nomád túra élménye.

Idén már indult egy kizárólag női motorosoknak meghirdetett túra. A hatalmas sikeren, és a túljelentkezésen felbuzdulva a 2007-es szezonban ismét elindul a „Girls Gateway” nevű kaland. A csupa csajból álló csapatot két tapasztalt hölgy vezeti majd végig Alaszka gyönyörű tájain. A résztvevők meglátogatják a környék legmagasabb hegyét, a 6096 méter magas Mount McKinley-t, a Thompson Pass-t, számtalan gleccsert, miközben megcsodálhatják a vadregényes természetet.

A túra hét napon és nyolc éjszakán keresztül tart majd. A bátor amazonok több mint 1600 kilométert motorozhatnak főleg hidegben, hóban, fagyban, de többnyire aszfalton, és napi húsz órában, nappali világosságban. A zord körülményekért cserében viszont egy életre szóló kalandot, majd irigységtől sárguló barátokat kapnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük