Hírek

Hétvégén Kunmadár Haza vár!

kunmadaras eric teboulAz április 30-án kezdődő HONDA Motoros Majálison ezúttal is lesz minden, ami a hosszú tél után kárpótol mindenkit.

Az, hogy itt láthatod Magyarország legerősebb utcai és speciális (épített) motorjait, már 15 éve megszokottnak számít. De mindez kiegészül olasz és cseh dragbike-okkal is, itt lesz Davide Ricci Olaszországból és idén újra jönnek a csehek!

Persze már évek óta nem telhet el Kunmadár a Csajokamotoron.hu puncskuckója nélkül. Így lesz ez idén is. A csajok, Hermione, Picar és Bae valamint a fórum többi tagja mindenkit várnak egy kis shoppingolásra és csevegésre a hétvége legrózsaszínűbb sátránál. Azokat is várjuk szeretettel, akik a rendezvényre belépőt nyertek. Őket emailben értesítettük, de mivel a nevük a kapuban lesz leadva, ezért egyelőre nem hozzuk nyilvánosságra a névsort.

2001-ben Peter Bossert és Bernd Dietrich hozta el Magyarországra a profizmust. Bossert tavaly ugyan már volt nálunk, most újra eljön, hogy megmutassa: öreg róka nem vén róka. És ha sikerül rábeszélnie, akkor Bernd Dietrich és elhozza ProStock gépét és ő is rajthoz áll!

A magyar öreg rókák is felbukkannak ismét! Hazánkban Orgoványi György és Erdős Csaba neve egyet jelent a dragbike sport megszületésével. Orgoványi Gyuri 2003-ban Brno-ban egy versenyen balesetet szenvedett, kisebb sérülésekkel megúszta ugyan, de a gépe totálkáros lett. Azóta nem versenyez. Erdős Csaba pedig átnyergelt a dragster autók világába. Ők ketten egy jubileumi futam erejéig újra rajthoz állnak!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Erdős Csaba ha már itt lesz, előveszi 3500 LE-s dragster autóját és új magyar csúcs beállítását kísérli meg! Így a dragster autósok sem maradnak látnivaló nélkül!

Már szinte törzsvendégnek számít az ezúttal is a fő szenzációt biztosító őrült francia, Eric Teboul is, rakétahajtású motorjával rendre dönti meg a kétkerekű gyorsulás világrekordját, legutóbb Angliában futott egy 5.55 mp-es időt… Idén újra elhozza hozzánk rakétamotorját, hogy újabb világcsúcsra törjön!

Aki végképp szeretne elmerülni a nosztalgikus érzésekben, annak telitalálat lesz a nosztalgia gépek kiállítása és versenye! Döcögő-pöfögő gépcsodák is rajthoz állnak majd. A múlt után vissza a jövőbe! Mindig is azon voltunk, hogy érdekes és izgalmas technikai látnivalókkal szolgáljunk. Erre az alkalomra elhozunk egy járművet a jövőből, amely 2661 km-t képes megtenni 1 liter benzinnel! Részletek a Megameter-ről itt: kattints ide

Streetfighterek ismét lesznek, minden mennyiségben! A SHOX-AGV Stunt Nagydíj keretén belül a hazai élvonal képviselteti magát nálunk! Igazi családi esemény lesz! Hogy az egész család jól érezze magát, a kicsiket játszóház várja, és gyerekmotorozás, lesznek bio ételek és még rengeteg minden más is, amelyeket a részletes program tervben lehet megtalálni.

Senki ne felejtse: Kunmadár 2012-ben is hazavár! Na és a sörfutásra ki emlékszik? Az is lesz!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük