CsajokTetkó a csajokon

Ha tetoválva vagy, több szexpartnered lehet

sexy tattoo girlEgy kutatás eredményei szerint, azoknak az embereknek, akik tetoválással rendelkeznek, többek között nagyobb számú szexuális partnerük van, mint „átlagos” társaiknak. Szerinted?

A University of Miami kutatói, egy különleges vizsgálatra adták a fejüket, melyhez 2000 tesztalanyra volt szükségük – kíváncsiak voltak a tetovált emberek legfontosabb jellemzőire.

Az eredményeket az International Journal of Dermatology nevezetű szaklapban tették közzé, melyek azért – valljuk be – eléggé nevetségesek, legalábbis számomra.

De lássuk! A következő tanulságokat vonták le: a tetováltaknak, a többi embertől függetlenül, gyakrabban vannak alvászavaraik, mentálhigiénés problémáik, nagyobb eséllyel dohányoznak, illetve kerülnek börtönbe, a több szexpartnerről nem is beszélve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy hasonló kutatás, úgymond fordítottan vizsgálta a dolgokat – azok, akik hajlamosabbak a finoman szólva kockázatosabb viselkedésre, általában tetováltatják magukat.

Elgondolkodtam saját magamon, az olvasottak alapján és igazán jót nevettem rajtuk – rám egyik sem igaz, bár a börtön még előttem áll. Dohányozni – ha eddig nem szoktam rá, ezután sem fogok.

Jól alszom, nincsenek mentálhigiénés problémáim és ami a több szexpartnert illeti, nos az sem igaz, de biztosan létezik olyan tetovált ember, akire igazak lehetnek ezek az állítások. A tesztalanyokra tuti!

Azért kíváncsi lettem volna, milyen feladatokat, kérdőíveket kapott az a 2000 tesztalany, akiket bevontak a kkutatásba. Sokszor felütik a fejüket hasonló tanulmányok, amiknél nem tudom eldönteni, unatkoztak-e a kitalálói, vagy pusztán csak szívatni akarták a jó népet…

Rád igazak a kutatás eredményei? 

Forrás: Index
Fotó: Storyteller Tattoo

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük