fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

George Clooney nem motorozhat többé – Felesége tiltotta el a motorozástól a híres filmszínészt

clooney nem motorozik tobbe 01Nem csak a csinos ara tiltása, de Clooney balesetei is arra késztették a sármőrt, hogy egyik kedvenc szenvedélyét feladja. Sokan úgy gondolják, hogy ezt mégsem kellett volna tennie, de ha ő úgy érzi, hogy már veszélyes számára, vagy esetleg fél a nyeregben, akkor jobb is, ha átül autóba.

 

George Clooney elmondása szerint felesége, Amal megtiltotta neki, hogy a jövőben motorra üljön, miután komoly balesetet szenvedett egy olaszországi incidens során.

Az Ocean’s Eleven 57 éves sztárja még tavaly júliusban esett egy hatalmasat, amikor autópályán utazott motorjával. Nagy sebességgel haladt, amikor egy autós elévágott, és Clooney az autónak rohant. Az ütközés következtében, majdnem hat métert repült, és ennek az lett a vége, hogy az olibai kórházba szállították, hogy ellássák sérüléseit.

Volt még egy balesete, mely során 110 km/h körüli sebességgel elgázolt egy kerékpárost. Ezek után Clooney úgy döntött, hogy végleg lemond a motorozásról, és nem csak a felesége nyomására vált négy kerékre. Szerinted Clooney papucsférj, vagy csak okosan felmérte képességeit?

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x