fbpx

Fületek nyissátok gyorsan, hallgassátok!

rockstarfmFebruár 9., délelőtt 10 óta szünet nélkül üzemel és sugározza a világhálón a zenetörténelem legjobb pop, rock, metal, blues, hip hop és funky muzsikáit a Rockstar Magazin és a rockstar.hu online rádiója, a Rockstar FM.

A tesztüzemmód alatt kapott rengeteg pozitív visszajelzést és építő kritikát az immáron megújult rockstar.hu-ról elérhető „éles” műsor javára fordítottuk. A Rockstar FM egyik lényeges koncepciója, hogy a széles műfaji spektrumot átfogó repertoárt mindig aktualitásokkal, közelgő koncertek fellépőinek dalaival egészítjük ki.

Egy szónak is száz a vége, nincs más hátra, mint előre: a szerkesztők igyekeznek az elkövetkezendőkben a lehető legtöbb zenerajangónak kellemes perceket, órákat szerezni, illetve adott esetben – egyfajta szerény kultúrmisszióként – új dalokkal megismertetni. Amit most néktek, hallgassátok!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x