fbpx
HírekMotorokMotorozás

Fékbetétek a mogultól

wagner fekbetet 22A motorosok számára nem ismeretlen a Ferodo márkanév, amely csúcsminőségű fékbetéteket takar.

Azt viszont már valószínűleg jóval kevesebben tudják, hogy az amerikai Federal-Mogul cég pótalkatrészeit különböző márkanevek alatt értékesíti. Ilyenek például az AE® csúcsminőségű motoralkatrészek, ANCO® ablaktörlők, Champion® gyújtógyertyák, szűrők és ablaktörlők, Fel-Pro® tömítések, Ferodo® fékbetétek, Glyco® csapágyak, Goetze® dugattyúgyűrűk, Moog® futóműalkatrészek, National® kerékagyalkatrészek, Nüral® dugattyúk, Payen® tömítések, Sealed Power® motoralkatrészek, valamint Wagner® fékalkatrészek és világítási termékek. Ezek nagy része még nem ismert Európában. 

Ez azonban változni fog, hiszen a legendás Wagner márkája alá tartozó fékbetétek 2011 márciusától megjelennek az európai piacon is. Ezek a fékbetétek olyan szervizek és ügyfelek igényeit célozzák meg, akiknek magas minőségű fékbetét-technológiákra van szükségük. A Wagner már régóta a legismertebb és legkedveltebb fékbetétmárka az észak-amerikai szakemberek és ügyfelek körében.

Azzal, hogy a Wagner termékcsaládot az európai piacra is bevezeti, a Federal-Mogul azon elkötelezettségének tesz eleget, hogy segítsen az alkatrész-forgalmazóknak és a szervizeknek kihasználni minden fékjavítási lehetőséget. Más középkategóriás fékbetétektől eltérően az új Wagner program a nemzetközi piac legismertebb márkája alatt a leghatékonyabb anyagösszetételeket és betétformákat egyesíti.

A Wagner márka több mint 110 éves történelemre tekinthet vissza, neve pedig egyet jelent a fékrendszerek innovációjával. A Wagner név közel 150 szabadalmon szerepel, amelyek gyakorlatilag teljes mértékben lefedik a személyautók és haszongépjárművek fékrendszereinek minden alkatrészét. A fékbetétcsalád több mint 20 fejlett anyagösszetételt tartalmaz, amelyek pontosan megfelelnek a különféle alkalmazások sajátos követelményeinek. A Federal-Mogul minden új Wagner fékbetéthez mellékeli a szükséges tartozékokat és elemeket is, így gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a szervizelést.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x