fbpx

Februárban ismét indul a versenymérnök képzés

Versenymérnök képzés indul a Széchenyi István egyetemen 2023.február 6-án.Ismét indul a versenymérnök képzés a Széchenyi Istán Egyetemen a MAMi csapatával együttműködve 2023 február 6-án.

A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik a motorkerékpár és versenytechnika szakterületéhez kapcsolódó, természettudományos, specifikus műszaki, gazdasági/menedzsment, informatikai, jogi, ipari és technológiai ismereteik birtokában alkalmasak a vállalatokon, versenycsapatokon, szakképző intézményeken és államigazgatáson belül fölmerülő többdimenziós műszaki, informatikai, logisztikai, pedagógiai, jogi problémák szakmai elemzésére, tervezésére, szervezésére, megoldására és irányítására.

A képzésben legalább alapképzésben szerzett (vagy ezzel egyenértékű korábbi főiskolai) végzettséggel és mérnök szakképzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

(A videón Holovatti Zoltán hallgató küzd a virtuális térben a különböző beállítások sajátosságaival.)

Témakörök: engine, motormenedzsment-rendszerek, fékpadi mérések, erőátvitel, rugózás és beállításai, telemetria, aerodinamika, stb.

A MAMI feljebb váltott – már egyetemi végzettséget is kaphatsz

A videón Holovatti Zoltán hallgató küzd a virtuális térben a különböző beállítások sajátosságaival.

Részletek a képzésről itt.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x