fbpx

Elfogták a motorost, aki motorkerékpárjával megrongált egy hidat Salgótarjánban

Hídrongálás motorral salgótarjánban a Tóstrandon

Az internten, motoros csoportokban is nagy volt az összefogás annak a motorosnak a felderítésére, aki a sagótarjáni lakótelep hídját motorokerékpárjával megrongálta. A rendőrök végül sikerrel jártak.

Az eset még január 30-án történt, amikor két motoros dél körül a laótelep melletti tónál motorozott krosszmotorjával. Ügyességét és a motorja képességeit úgy próbálta felmérni, hogy a Tóstrand fölött átívelő, néhány éve felújított fa hídon is átmotorozott.

A motor és az utasa igen, de a híd lépcsőjének pereme nem bírta a megpróbáltatáűst, és 120 000 Ft értékű kár keletkezett benne. A közvagyon ilyen módon történő  megrongálása pedig természetesen nemcsak az okozó, hanem minden motoros ellen felpaprikázta a közvéleményt.

Ezért is fogtak össze a motorosok, hogy segítsék a rendőrség munkáját a rongáló felkutatásában.

A múlt héten végre sikerrel jártak a salgótarjáni rendőrök. Először a körzeti megbízottak és nyomozók beadonosították majd elfogták a 36 éves kazári férfit. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A motorkerékpárt, mint az elkövetés eszközét lefoglalták.

Forrás: Nógrád Megyei Rendőr Főkapitányság, Címlapfotó: Csánk László

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x