fbpx
CsajokHírekKiemeltMotoros divatNői motoros nap

Egyszer vagyok 50 éves, most én adom az ajándékot

NaNa50 CsamShop kedvezmény

November 20-án ünneplem a félszázados születésnapom. Ebből az alkalomból most én adom az ajándékot: 50% kedvezménnyel vásárolhatsz vasárnapig a CsamShop-ban.

Őszintén szólva nem érzem úgy, hogy ünnepelnem kellene, mert még engem is sokkol ez a nagy szám. Sőt, azt sem terveztem, hogy nagy dobra verem ezt az alkalmat, mert szerintem nem is igaz. Nem telhetett el ennyi idő… nem lehetek még ennyi…

Na mindegy, a személyimben ezt írják, akkor biztos úgy van.

Szóval arra legalább jó ez az alkalom, hogy ezúttal megússzuk a Black Friday féle őrületet, és úgy döntöttem, hogy saját akciót hirdetek. A szülinapom alkalmából mostantól egészen vasárnapig (2021. november 21.) 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Csajok a motoron termékeit a CsamShop-ban. 

A tennivalód annyi, hogy a termékek kiválasztása után a fizetéskor megadod a NANA50 kuponkódot, és a rendszer automatikusan levonja a kedvezményedet.

Itt jön az apró betűs rész:

Az akció csak a készleten lévő, nem akciós Csajok a motoron termékekre vonatkozik. Ez annyit jelent, hogy az utánrendeléses dolgokból, a nem saját termékeinkből és azokból, amik már eleve akciósan szerepelnek a CsamShop-ban, nem jön le a kedvezmény. Persze rendelni akkor is tudsz belőlük, sőt tegyél is így, hiszen akkor egy postaköltséggel megúszod a szállítást is.

 

Nézz körül gyorsan, nehogy lemaradj valami szuper cuccról!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x