fbpx
Hírek

Egy 26 éves anyuka halt meg a motoros balesetben

motoros balesetA hétvége sajnos megint nem maradt motoros balesetek nélkül. Az egyik áldozat egy 4 éves kislányt hagyott maga után. 

 

Szombaton megint több motorosokat is érintő balesteről adtak hírt a hírportálok. Székesfehérvár és Zámoly között például egy személygépkocsival ütközött egy motoros, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal az életét vesztette. 

Vasárnap a 2-es főúton Nagyoroszinál történt súlyos baleset, ahol egy motoros is érintett volt. A baleset sérültjeit metőhelikopter szállította el. 

Sajnos, ahogy az gyakran előfordul, ismét bebizonyosodott, hogy sokszor a motorkerékpár utasa védtelenebb, mint maga a sofőr. Így történhetett, hogy a Romániai Buzău megyében történt balesetben egy fiatal anyuka vesztette életét. A balesetet egy 50 éves nő okozta, aki nem adta meg az elsőbbséget a közeledő motorkerékpárnak balra kanyarodáskor. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az ütközés következtében a motoron ülő házaspár több métert repült. Az utas, a 26 éves nő a helyszínen életét vesztette, férjét, aki a motorkerékpárt vezette súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A házaspárnak egy 4 éves kislánya van. 

A férj, aki külföldi munkájából néhány napra tért haza, hogy együtt töltsék a szabadságot, a feleségétől kapta a motorkerékpárt. 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x