CsajokMotoros divat

Csalj mosolyt a közlekedők arcára – MotoLoot sisakdekorációk

motoroot 03Néha-néha látni a forgalomban macifüllel vagy kakastaréjjal felcicomázott sisakban motorozókat, de teljesen, a dizájn kedvéért bebugyolált fejfedő maximum csak a farsangi bulikon bukkant fel. Eddig.

A MotoLoot több motoros, többnyire optikai jellegű kiegészítője között rögtön hatféle sisakdekoráció közül választhatunk. Az állatjelmezbe öltöztetett motoros kiegészítőnk így az egyediség mellett mechanikai védelmet is kap, így a fényezést nem éri kőfelverődés, por és bogarak becsapódó kis teste.

Kérdéses azonban, hogy hosszú távon, avagy nagyobb sebességnél hogyan viselkedik a Muppet Show-t idéző cucc. Az szinte biztos, hogy felhasználási területe korlátolt. Kisebb tempónál még jópofa lehet, de egy autópályás menetnél akár balesetveszélyessé is válhat, ha például félrecsúszik. Arról nem is beszélve, hogy a plexit nem is lehet felhajtani tőle.

A műszőrben összegyűlt kosz, bogarak, nedvesség szintén kérdéseket vet fel, szóval a gyakori tisztítás elkerülhetetlen. Aki ilyet vesz, az remélhetőleg csak ritkán húzza a sisakra, és akkor is csak rövid időre, olyan alkalmakkor, amikor vicces lehet az ilyen megjelenés. Mondjuk egy motoros bulin, találkozón.

A 10 000 forintot megközelítő ára nem vészes. Ennyit megér egy kis móka, de ne feledjük el, az ilyen módosítás a biztonság rovására mehet. Nem hiába találták ki a bukósisakokat a gyártók olyannak, amilyenek. Szóval csak óvatosan a Bert és a panda jelmezzel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük