fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Csajok a motoron Melindáért

collageNéhányan a Csajokamotoron.hu fórumából úgy gondoltuk, hogy megpróbálunk segítő kezet nyújtani a motorbalesetben súlyosan megsérült Melinda édesanyjának. Tarts te is velünk!

Petőfibánya – Tompán koppannak az esőcseppek az ablak párkányán. György Melinda (24) fejét a hang irányába fordítja. Ám nem tudni, a lány érzékel-e bármit is a külvilágból. Melinda egy szörnyű motorbaleset után tizenhét hónapja éber kómában fekszik.

Ma már otthon van, otthon ápolja az édesanyja. Nem, nem teher ez neki, hisz ezt vállalta és teszi, ameddig csak kell. A munkahelye megszűnt, felmondtak neki, szerencsére augusztusban nyugdíjba megy, addig már csak pár hónap. A legfontosabb azonban az, hogy Melinda felépüljön, legalábbis elinduljon a felépülés útján.

Az édesanya – teljesen természetes módon – mindent megpróbál elkövetni azért, hogy lányát “visszahozzák” a kómából, ezért minden követ meg is mozgat, viszont csupán az akaratereje kevésnek bizonyul, mert pénz is kell minden kezeléshez, ráadásul nem is kevés… Ezért néhányan a Csajokamotoron.hu fórumából úgy gondoltuk, hogy megpróbálunk segítő kezet nyújtani Melinda édesanyjának ezekben a nehéz időkben, hiszen ő már eddig is megvívta a maga csatáját.

A tavaszi rendezvények szervezőivel egyeztetve lehetőséget kaptunk arra, hogy adománygyűjtést végezzünk az alábbi időpontokban és helyszíneken:

  • Március 24. – Hilcz és Fia Mazda és Yamaha kereskedés – Kakasd
  • Április 07. – Citadella – Budapest
  • Április 07. – Iron Horses MC – Tavaszi motoros party – Szalkszentmárton
  • Április 14. – Devils Motor Show – Bp., Népliget, Építők Sportcsarnok
  • Április 20-21. – Desperado MC – Buli az erődben! – Koppánymonostor
  • Május 11-12. – Condors of the Road MC – Motorostalálkozó – Jászboldogháza
  • Május 13. – ZÁRÓNAP: Esztergom – Gran Camping

Melinda édesanyjának mottója:
“Te vagy, akinek életet adtam,
És te vagy, akitől életet kaptam.
Te vagy, akiért érdemes az élet,
És ha küzdenem kell, akkor se félek.”
A Csajok a motoron Melindáért adománygyűjtés zárónapja május 13-án lesz Esztergomban, a Gran Campingben, ahol a Nemcsak Berry, a Soundtrack és a Zuzu Petals élő zenéjével, pici finom meleg étellel, hűs üdítővel, valamint Erdős Csaba stunt show-jával várjuk az addigi és új adományozókat, valamint átadjuk Melinda édesanyjának az összegyűjtött pénzt.

Kérünk, légy Te is részese Melinda gyógyulásának, nyújts segítő kezet Melinda édesanyjának!!!

Külön köszönet azoknak, akik azonnal mellettünk voltak az ügyben:
Kapitális Nyomdaipari Kft. Debrecen, Gran Camping Esztergom, Desperado MC, Hilcz és Fia Mazda és Yamaha kereskedés, Iron Horses MC, Devils MC, Nemcsak Berry, Condors of the Road MC, Soundtrack, Pirates Family MC, Zuzu Petals, Erdős Csaba – stunt show, Born To Be Wild motoros magazin

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x