HírekMotorokMotorozás

Börtönbe megy az ex-Norton-főnök?

Stuart Garner Norton

A brit Guardian újság szerint a Norton Motorcycles kegyvesztett tulajdonosa, Stuart Garner akár két év börtönbüntetésre is számíthat a nyugdíjszabályok megsértése miatt.

A Derby Magistrates Court előtt 2020. február elején három bűncselekményt ismert el, amelyekben több millió fontnyi nyugdíj-megtakarítást fektetett be illegálisan a vállalkozásába.

A Norton volt főnöke, Stuart Garner bűnösnek találtatott nyugdíjpénztári csalásban.

Garner 2008-ban vásárolta meg a klasszikus márkát, és a brit kormány számos minisztere, valamint közpénzből finanszírozott vállalkozástámogató és promóciós szervezetek támogatták, mielőtt a vállalat 2020 januárjában csődbe ment – a nyugdíjalapok tulajdonosainak mintegy 14 millió fontot hagyott hátra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2020 júniusában Garnert kötelezték a pénz visszafizetésére, miután az Egyesült Királyság nyugdíjfelügyeleti hatósága úgy ítélte meg, hogy “tisztességtelenül” járt el.

Úgy tudjuk, hogy a nyugdíjtulajdonosok még mindig várnak arra, hogy visszakapják a pénzüket. Garnert február 28-án, hétfőn ítélik el a Derby Crown Courtban.

 

Forrás, Fotó

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük