fbpx
EseményekMotorverseny

Az utolsó MX menet

magyarvivien lady22Előző éjjel és a verseny reggelén még esős volt az idő. Volt is némi aggodalom, különösen a törpék és a lányok miatt. De aztán minden rendben volt, a pálya szinte ideális felülettel várta a futamokat. Csak a hőmérséklet volt eléggé barátságtalan a hétvégi motokrossz futamok alatt.

A Reál Motorcentrum SE tulajdonában lévő pannonhalmi motokrossz pálya adott otthont az elmúlt hétvégén három rangos versenynek. Az Országos Motocross Csapatbajnokság és a Junior Bajnokság Open mellett az idén első alkalommal meghirdetett MAMS női Motocross Kupa zárófutama is a szép köznyezetben kialakított versenyhelyszínen zajlott.

Szombaton és vasárnap is 9 órától kezdődtek az edzések, a futamokat pedig 12 óra 30 perctől indították. A többi géposztályhoz hasonlóan a Ladycross sorozat is a végéhez ért az 5. fordulóval. Az idei nyolc indulóból ezúttal csak hatan álltak a rajthoz, hogy az utolsó versenyen megpróbáljanak változtatni a végeredményen.

 

Az idei első futam győztese, Risztov Éva ismét nem volt az indulók között. Ha értesüléseink jók, júliusi keresztszalag szakadása után a lábadozás miatt nem indult a későbbi futamokon. Időköben pedig úgy alakult az élete, hogy visszatért az úszómedencébe, de ezúttal nem versenyzőként, hanem edzőként. Habár neki is nagyban köszönhető, hogy a lányoknak saját motokrossz futamuk lett, valószínűleg jövőre már nem lesz az indulók között az ötvenszeres magyar bajnok úszónő.

Hogy ez a többi versenyzőnek jó vagy rossz hír, azt nem tudjuk. Magyar Vivien egész biztos örülhet, hiszen az első versenyen épp őt előzte meg Éva. Az úszónő balesete óta azonban szinte töretlenül vezette a versenysorozatot a Reál Motor Győr versenyzője, és a zárófutamon, és így az év végén is ő állhat a dobogó első helyére.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vivien magabiztosan, kilenc futamgyőzelemmel bizonyította, hogy ma hazánkban ő a legjobb hölgy versenyző. Őt Molnár Alexandra és Bárdi Tímea követte a dobogó második és harmadik fokán. A további sorrend Marton Mónika, Risztov Éva, Magony Noémi, Szekeres Viktória és Simon Rebeka. Gratulálunk minden versenyzőnek, és nagyon reméljük, hogy jövőre is szurkolhatunk a lányoknak.brditimea lady112magyarvivien 22KTMmartonmonika 23kawamartonmonika lady23simonrebeka lady27szekeresviktorialady 799Lady Pannonladycross vegeredmeny

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x