fbpx

Aranylemez lett a Road új albuma

roadA március 11-ei, hivatalos bolti megjelenés előtt aranylemez lett a Road zenekar Tegyük fel… című albuma, az előrendeléseknek köszönhetően.

A banda március 8-án tartotta a lemezbemutató koncertjét a budapesti Barba Negra klubban, teltházas bulit csapva. Itt már át is vehették a jelképes aranylemezeket.

Ezzel a fellépéssel el is indult az együttes tavaszi lemezbemutató turnéja, melyen a Dorothy zenekar végig kíséri a srácokat.

„Aranylemezt nem a zenekarok, csinálnak maguknak! Hanem a közönsége csinál a zenekarnak! Ez mindennél megtisztelőbb érzés a világon! Mert az igazi nagybetűs ZSŰRI, az nem a tévében majomkodó, jól kifestett néhány celeb, akik megmondják mit kell szeretned! Hanem az a több ezer őszinte ember, akik Ti vagytok! Ti, akik lemezt vásároltok, akik koncertjegyet vesztek, akik elkísértek, lájkoltok, megosztotok, rajongtok, de a legfontosabb hogy életben tartotok bennünket!” – olvasható a Road honlapján ez a pár mondat, ami mindent elmond.

A Tegyük fel… lemezt Törökbálinton rögzítették, a SuperSize-ban. A stúdióban elkészült az album első klipje, a Fojts meg a sötétben című számhoz.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x