HírekKultúraMotoros zene

Aranylemez lett a Road új albuma

roadA március 11-ei, hivatalos bolti megjelenés előtt aranylemez lett a Road zenekar Tegyük fel… című albuma, az előrendeléseknek köszönhetően.

A banda március 8-án tartotta a lemezbemutató koncertjét a budapesti Barba Negra klubban, teltházas bulit csapva. Itt már át is vehették a jelképes aranylemezeket.

Ezzel a fellépéssel el is indult az együttes tavaszi lemezbemutató turnéja, melyen a Dorothy zenekar végig kíséri a srácokat.

„Aranylemezt nem a zenekarok, csinálnak maguknak! Hanem a közönsége csinál a zenekarnak! Ez mindennél megtisztelőbb érzés a világon! Mert az igazi nagybetűs ZSŰRI, az nem a tévében majomkodó, jól kifestett néhány celeb, akik megmondják mit kell szeretned! Hanem az a több ezer őszinte ember, akik Ti vagytok! Ti, akik lemezt vásároltok, akik koncertjegyet vesztek, akik elkísértek, lájkoltok, megosztotok, rajongtok, de a legfontosabb hogy életben tartotok bennünket!” – olvasható a Road honlapján ez a pár mondat, ami mindent elmond.

A Tegyük fel… lemezt Törökbálinton rögzítették, a SuperSize-ban. A stúdióban elkészült az album első klipje, a Fojts meg a sötétben című számhoz.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük