HírekMotorokMotorozás

Álmaid motorjának kiválasztása és testreszabása még sosem volt ennyire izgalmas: próbáld ki az új Ducati konfigurátort online!

Az új konfigurátornak köszönhetően az összes 2024-es Ducatit testre lehet szabni. A fotórealisztikus képek 4K felbontásban, új nézetek, dedikált környezetek és 360°-os látkép a motorról. Az új konfigurátor lehetővé teszi, hogy az ember elmentse álmai motorját a kívánt konfigurációban, és megossza azt barátaival és a kereskedővel.

Az MHP – A Porsche Company-val együttműködésben létrehozott élvonalbeli projekt újradefiniálja a rajongók motorokkal való interakciójának és testreszabásának módját, lehetőséget kínálva számukra, hogy már azelőtt elkezdjék megélni a Ducati álmát, mielőtt személyesen megérintenék azt.

A konfigurátor több mint 400 eredeti Ducati Performance kiegészítőt kínál, amelyek valós időben felszerelhetők a motorokra. A felhasználók különböző kombinációkkal kísérletezhetnek, a motort saját preferenciáikhoz és igényeikhez igazítva. Amint a konfiguráció elkészült, minden rajongó közvetlenül elküldheti Ducatiját a megbízható kereskedőnek, és árajánlatot kaphat, valamint virtuálisan lefényképezheti Full-HD-ben, hogy a képet számítógépén vagy okostelefonján tárolhassa.

Az új konfigurátor lehetővé teszi, hogy a kiválasztott motorkerékpárt a Ducati és a Made in Italy ikonikus helyszínein csodálhassa meg, mint például a Piazza Maggiore Bologna szívében, a Mugello International Circuit célegyenesében és a szardíniai off-road paradicsomban. Olyan magával ragadó élmény, mint egy igazi sétarepülés, 4K felbontásban, amely a digitális világban előrevetíti azokat a felejthetetlen érzelmeket, amelyeket minden Ducati motor tud közvetíteni vezetés közben.

Minden egyes helyszínt először 360°-ban fotóztak le, majd erre szakosodott művészek digitális rendereléssel valósághű 3D háttérré alakították át.

Lehetőség van a nap két pillanatának kiválasztására, a nappali és a naplemente között, így kiemelve a fényeket (nappal a DRL, éjszaka a tompított fényszórók) és a műszerfalat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új funkciók a 2024-es Ducati modellcsalád minden modelljén elérhetőek a Ducati konfigurátor oldalon.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük